Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (55)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jeden ucházející fórek na čtyři trapné = dvacet procent = jedna hvězda, nazdar. Za všechno mluví epizoda s názvem "pubertální dcera jde v mém těle na důležitý firemní meeting". Zatímco jiní tvůrci by na tenhle námět dokázali uplácat jednu řadu průměrného sitcomu, Family Switch si vystačí s pádem ze schodů, pokusem o vymáčknutí obřího jebáka, kopancem do koulí a prděním uprostřed porady. Všechno završuje nepodstatná záměna čokla s odporně digitálním dítětem a rodinné moralizování tak doslovné, aby ho pochopily i vaše rybičky. Slow clap. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Človek sa až čuduje, koľko scenáristov a spisovateľov sa proste chytá tej istej témy a povie si, že na tom zarobím. A on fakt na tom zarobí. Ešte aj do filmu dajú tú istú herečku, ktorá si už telo raz menila. Niektoré vtípku aj vyšli, ale inak je vianočný podtón krásne podkreslený tak originálnymi vtipmi ako prdenie a grganie, takže vianočný punč sa mení na obsah čriev fuč, no ale ak niekoho zaujíma Jennifer Garner ako rihá, že jej ani Rihanna nekonkuruje, tak si poslúžte. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se od Netflixu zlákat na poměrně známé obsazení a věřil jsem, že tam bude vánoční atmosféra. Vánoce tam jsou vážně jen na okraj a tahle výměna těl nepřináší nic zajímavého. Naopak přináší úplně hrozné CGI ditě a psa, takže vcelku zklamání. Nečekal jsem zázrak, ale doufal jsem alespoň v průměr. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Typický produkt, který vznikl proto, aby „byla nějaká práce“. Děj se točí okolo rodiny, která si „vymění těla“. Z matky se stane dcera, z otce syn a pes se převtělí do nejmladšího prcka (ano, CGI dítě prostě nesmělo chybět). Na tom jsou samozřejmě postavené všechny „vtipy“ a trapné situace. Bohužel však s výjimkou Emmy Myers hrají všichni na volnoběh. Nejvíc mě bolel pohled na Jennifer Garner, která se z cool tajné agentky v Alias propracovala do role moderní matky v pitomých filmech, po kterých neštěkne ani pes. Hřebíkem do rakve je Ed Helms, který hraje svou obvyklou polohu. Jak já ho nesnáším. Netflix pokračuje v utápění peněz ve vlastním obsahu. Hodina a půl se tady táhne asi tak dva měsíce. Jediný pozitivní moment z celého filmu, kdy něco fungovalo, byl tanec na středoškolské party a vtip namířený na dnešní mládež, která neustále jen čumí do telefonu. That's it. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma výměny těl podle očekávání nepřináší na stůl nic nového, takže jde o další příběh průměrné rodiny, která znovu nalezne ty pravé hodnoty a Vánoce tam navíc nejsou na druhé, ale spíše na třetí koleji. Skoro jediným plusem je velký prostor pro Emmu Myers, jejíž hvězda má možnost naplno zazářit. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Během měsíčního setkání matek v domě Walkerových způsobí CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon) nepořádek v kuchyni, když se snaží připravit nějaké jídlo. Pak ho naservírují a okamžitě odejdou z domu. Když se rodina vrátí, kuchyně je zcela čistá a uklizená. (Johnny.ARN)
  • Když jsou na večírku Walkerovy „děti“, CC (Emma Myers) začne tančit na píseň mimo jejich obvyklý časový žánr. Všichni se přidají, znají choreografii a tančí s ní. Je to stejné jako scéna s tancem „Thriller“ ve filmu Přes noc třicítkou (2004), kde Jennifer Garner (Jess) hraje Jennu. (Johnny.ARN)
  • Kapelu „Dad or Alive“ tvoří Ed Helms (Bill) a členové kapely Weezer. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama