Reklama

Reklama

Kniha džunglí 2

  • USA The Jungle Book 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Lásku k divoké džungli má Mauglí stále hluboko uloženou ve svém srdci. Teď bydlí s lidmi ve vesnici a součástí jeho nového života jsou rodiče, malý bratříček a nejlepší kamarádka Shanti. Pobyt ve vesnici ale vyžaduje dodržování lidských pravidel, která jsou ve srovnání s úplnou svobodou v džungli pro chlapce trochu omezující. Stýská se nejen Mauglímu, ale i medvědovi Balú, který se za ním vydá do vesnice. V patách má lidožravého tygra Šér Chána, který se lidskému mláděti chce pomstít za své ponížení. Shanti a Balú spojí své síly, aby pomohli svému příteli porazit zákeřného tygra a sám Mauglí bude postaven před těžké rozhodnutí - zda se má vrátit ke svým starým přátelům, nebo zůstat ve vesnici s lidmi. (TV Nova)

(více)

Recenze (37)

Filmpub.cz (Štěpán Moník)

"Příběh je sice dostatečně dramatický, ale motivace jednání některých postav nejsou vždy zcela jasné. Např. nikde není řečeno, proč je vlastně Šér Chán tak strašně zlý, můžeme se jen domnívat, zda se jedná o nějaké trauma z tygřího dětství, nebo zda mu v minulém díle (který jsem naneštěstí neviděl)…"

Kinema.sk (Michal Korec)

"Nie je až také zle, vaše veľmi mladé deti sa budú asi aj baviť, no 80% divákov bude určite sklamaných, pretože vo filme nie je okrem niekoľkých epizódiek nič nové. Deti, ktoré neprekročili vek 12 rokov a nevideli / nepoznajú prvý diel filmu, budú možno aj nadšené. A vy, milí dospeláci a sprievod,…" více

Tiscali.cz (Michaela Klečková)

"Horší je to už se samotným příběhem. Není v něm téměř nic, co byste už neviděli v prvním dílu. Tedy až na přitroublého, olysalého a docela vtipného supa Štístka, kterého v češtině mluví Jiří Korn. Sympatická jsou hudební čísla tanec hubeného Mauglího s tlustým Balú v jazzovém či swingovém rytmu je…"

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama