Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napínavý příběh o pátrání po vrazích mladé studentky. Skupina mladíků z prostředí takzvané zlaté mládeže se bavila tím, že se zmocňovala dívek, aby je přiměla ke skupinovému sexu. Jednoho dne unesli z vysokoškolského klubu studentku 1. ročníku a znásilnili ji. Na rozdíl od jiných obětí ale tentokrát studentka nechtěla o svém ponížení mlčet, a proto musela být umlčena. O tom, kteří z únosců se stanou vrahy, rozhodne v její přítomnosti los. Nad ránem dívku odvezou k řece a utopí… Snímek režiséra a kameramana F. A. Brabce podle scénáře M. Zinnerové je vzdáleně inspirovaný skutečným zločinem. Uměleckými postupy obnažuje obludnou podobu egoismu, cynismus a bezcitnost při zacházení s lidskou bytostí, a usiluje o renesanci svědomí, soucitu a lidskosti. Film je doslova nabit hereckými hvězdami. Zaujme excelentní výkon J. Bartošky či M. Stropnického jako hlavního vyšetřujícího nebo obsazení hereckých rodin do rolí filmových rodičů a dětí (B. Polívka a A. Polívková, A. a D. Švehlíkovi). (Česká televize)

(více)

Diskuze

Wlkodlack

Wlkodlack (hodnocení, recenze)

Hudba totálně přehnaně dramatická. Horší hudbu k filmu jsem neslyšel. I hudba k večerníčku je milá.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Skoda len ze sa tento film len inspiroval realitou a nerekonstruoval ju. To by to mohol byt ovela zaujimavejsi film. Pripad Cervanovej ma toho co povedat este dnes.

Medvid

Medvid (hodnocení, recenze)

To že se děj posunul o několik let jsem také nezaznamenal. Je to tam nějak divně zpracované. Jinak se mi film docela líbil.

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Lezl mi mráz po zádech ve chvíli když ukazovali jak se to asi stalo na té chatě, jinak je to prostě klasická detektivka, škoda že tam ta Bára nehrála víc a Kraus prostě umí hrát hajzlíky, to se mu musí nechat:-)))

czilla

czilla (hodnocení, recenze)

Film se mi moc nelíbil, příběh je "dobrý", ale to zpracování mohlo být jiný.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

tento film shledávám průměrným českým filmem - viděla jsem lepší,ale jsou i horší paskvily! Akorát někteří herci mi sem nepadli(D. Kraus),vyměnila bych je a někteří sem zase padli (J. Bartoška).... tak jako co se mi ještě líbilo,tak byly ukázky z tančení bolero,hezký tanec :-))

Sorrowdy

Sorrowdy (hodnocení, recenze)

No, viděl jsem a moje pocity jsou rozporuplné. Nejlepším hercem filmu byl asi Jan Potměšil a také Martin Stropnický byl velmi dobrý, samozřejmě Jirka Bartoška je už herecký standard, ale ti dva mladí detektivové, to byl fakt otřes, hlavně on. Ani se mi nechce věřit, že jsou to herci, skoro mám pocit, že bych to sám zahrál lépe :o)) Vše ostatní bylo na filmu celkem ok, jen jsem také stejně jako většina ostatních vůbec zprvu nepoznal, že se děj posunul o několik let. Nezlovte se na mne, ale ten film je velmi slabý. Co se týče Jany Štefánkové, nebudu se vyjadřovat neboť bych nebyl objektivní, protože její vnady mne nenechaly chladným.

Reklama

Reklama