Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z mnoha americkych blaznivych komedii z obdobi Vanoc, ktera se filmu Sam doma ani nepriblizila. Pokud by me film v posledni tretine uz nezacal trochu nudit a konec nebyl tak sileny, tak snad dam i v dobrem rozpolozeni tri hvezdicky. Arnold je u me tak zaskatulkovany jako akcni hrdina, ze v jinych rolich pusobi jako pest na oko. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie z Arnoldovy tvorby je pro mě rozhodně ta nejlepší. Je to udělaný jak na horský dráze,jednou se smějete a jednou je to trochu vážný. Arnold se chová chvílemi jako pravý šílenec a má skvělého spolu.protihráče snad ještě bláznivějšího pošťáka. Je tu solidní pohled na zbytečné bláznění kolem Vánoc,humoru je tu dost stejně jako akce. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ja som sa celkom bavil, bol druhý sviatok vianočný, sánky rozflákané, tak som doobeda čučal na telku a na Arnieho a jeho ďaši komediálny trapas. Ešte, že to trochu zachánil dabing. Nutno ale povedať, že vianočnú atmosféru to malo a to bol cieľ, lebo som sa veľmi nenudil a pár krát aj zasmial. Všetko skončilo tak ... no veď nebudem spoilerovať ! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Asi mám pro Arnieho komedie slabost, nebo jsem možná klasický americký rodinněvánoční čumilský balík, nebo prostě tahle komedie až tak špatná není. Každopádně kdykoliv jsem to viděl, tak se mi to líbilo. Pravda, nepadal jsem před humorností na zadek, ale příběh má tu správnou špetku vánoční atmosféry, humoru i akce, jakej podle mě má mít. Možná, že konec tu je trošku odfláknutej a příliš absurdní, ale to neznamená, že mě to sakra nedojalo. Vztahy otců a synů jsou pro mě ve filmu hodně důležité, ať už to je milující otec, který nemá čas, přestože pro syna by udělal cokoliv, nebo otec, který nikdy nebyl milující, ale přesto se na něj jeho děti mohly spolehnout, nebo prostě jen otec, který nikdy nebyl dobrým otcem, ani jím už nikdy nebude, ale mohl by jím bejt. Takže když se na konci objevil Arnie v obleku Turbomana a stanul před svým klukem a potom se odmaskoval, vyrovnalo to pro mě spoustu předchozích drobných chybiček, jako je třeba občasná přílišná ztřeštěnost. Arnie má obrovský charisma, i když není dramatický herec, je herec a vždycky byl. Ani akční role nejsou tak jednoduché, aby je zvládlo každý béčko. A za otce by ho chtěl každej (a kdo říká ne, tomu nevěřím ani dobrý den). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu pronese Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) větu "I'll be back with the doll later". Jedná se o narážku na frázi "I'll be back" ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • Příběh je založen na nákupním šílenství panenky Cabbage Patch v roce 1980. (JORDY)

Reklama

Reklama