Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že s filmem je to jako s jídlem. Když přidáte jednu ingredienci navíc, a to platí i pro něco hodně delikatesního, tak docela dobře uvaříte blaf. Takhle jsem to viděla celý film - že se tam těch chutí pere nějak moc. Na druhé straně za něco, co má takovou invenci, mi přijdou 3* málo, ale pokud si odmyslím Sama Rockwella - herce, který není manekýn, ale hrát sakra umí - tak ........ no raději si ho odmýšlet nebudu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychouš s výrazem pošuka ve filmu řekl: "Jmenuji se Charles H. Barris, zaplnil jsem éter ohlupující infantilní zábavou". Neboj Chucku, tento druh zábavy je jak nájezd potravinových molů - nezničitelný! Však se těší značné oblibě tuším dodnes, k nám taky dorazila a přijdou další... Nicméně vyzdvihuji výkon Sama Rockwella, který předvedl šílenou Gong Show za slabší sukundace hvězd v druhořadém postavení, bez šance jej převýšit a dobrou volbu hudby. Ještě jeden výrok stojí za přemýšlení: "Nietzsche řekl: Kdo sebou pohrdá, stále si sám sebe váží jako někoho, kdo může pohrdat". ()

Reklama

verbst 

všechny recenze uživatele

Tak a mám kompletního Cooneyho shlédnutého. Teda jako režíséra. A musím vám říct, ze tří filmů, jsem neviděl ani jeden špatnej. Ten člověk nejen, že umí perfektně hrát ale umí i točit. Ale teď k filmu: Sam Rockwell tu kouzlil! Hned od začátku jsem mu fandil, a on blbec začne pracovat pro CIA... Ale to byl teprve začátek! Drew jsem vůbec nečekal,a střihla si asi nejlepší roli své kariéry. Clooneyho agent byl k sežrání. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Občas som to jednoducho nechápal. Myslím že priemer je ten pravý výraz pre tento film. Clooneymu sa na pozícií režiséra celkom darí, Milujte svojho zabijaka síce nie je tak kvalitné dielo ako Dobrú noc a veľa šťastia, napriek tomu sa musí nechať že je to tiež zaujímavé dielo. Clooney si proste našiel tému, spôsob a hlavne svoj štýl režírovania, čo sa cení. Jasné, tento film je až preštylizovaný a určite to všetko bolo v skutočnosti trošku inak, než ako sa nám to snažia vykresliť, ale nič to nemení na fakte, že spôsob akým bol tento film natočený baví, tie farby, komentáre, hudba a do toho skutočné výpovede. Navyše Clooney je pomerne dosť vážená osobnosť Hollywoodu a tak sa v jeho filmoch objavuje kopa uznávaných osobností čo je taká čerešnička na torte. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Od filmu podle scénáře Charlieho Kaufmana čekám trochu víc. V téhle hříčce je složitý, alespoň okrajově nejspíš pravdivý, příběh jednoho televizního moderátora konfrontován se světem tajných služeb. Přitom řada scén vypadá, jakoby měla působit nereálně, ale jiné zas vyznívají, že je tvůrci filmu myslí smrtelně vážně. Nejspíš zásadní chybou George Clooneyho bylo, že si „vylepšoval“ Kaufmanův scénář, jako režisér je totiž celkem přesvědčivý. Sam Rockwell je vynikající a Drew Barrymore podává také až nečekaně soustředěný výkon. Pobavily mě pidiroličky Brada Pitta a Matta Damona:-) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Scenárista Charlie Kaufman nebyl spokojený s tím, jak George Clooney s jeho scénářem ve filmu naložil. Nevyhovoval mu ani konec filmu. Prozradil to v roce 2004 v rozhovoru pro časopis Arena. Posteskl si také, že spolupráce s režiséry Spikem Jonzem či Michelem Gondrym vypadala úplně jinak, než právě s Clooneym. (mnx)
  • Otec George Clooneyho (Nick Clooney) byl režisérem televizních soutěží. Jeho syn tak při natáčení tohoto snímku mohl zúročit svá pozorování z doby, kde se jako chlapec díval na tvorbu tátových pořadů ze zákulisí. (PhillM.)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno