Reklama

Reklama

Sám doma

  • USA Home Alone (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když McCallisterovi odjíždějí na dovolenou, nechají doma jen jedinou věc - a to je Kevin, jejich osmiletý syn. A když se dva nešikovní lupiči pokouší dostat do domu, Kevin musí úplně sám bránit svůj domov a přelstít lupiče ve válce, kterou vede jediným způsobem, který zná... (Bonton Home Video)

Recenze (1 228)

freeeeedom 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu veľmi originálna a osviežujúca komédia s vtedajšou malou veľkou hviezdou v štýle Tom a Jerry, v úlohe Jerryho malý chlapec ktorého rodičia zabudli na Vianoce doma (radšej sa nezamýšľajte nad tým ako je to vůbec možné) a v úlohe dvoch nezničiteľných Tomov dvaja odolní zlodejíčkovia. A tá atmosféra Vianoc má tiež čosi do seba, aj preto si túto podarenú komédiu najlpešie vychutnáte práve na Vianoce. ()

kissilen 

všechny recenze uživatele

Skvelá komédia, aj keď sa mi občas pastičky zdali príliš drsné, teda lepšie povedané, neviem, či by sa niektoré tie pasti dali len tak "rozchodiť". Ale zabavili sme sa, čo je asi najhlavnejšie :) ()

the_doctor 

všechny recenze uživatele

klasika snad kazdych Vanoc. Co by to bylo za svatky bez alespon jedne reprizy nejakeho Kevinova dobrodruztvi. Culkina nijak zvlast nemusim, ale prvni Sam doma je bezchybnej ()

cypher 

všechny recenze uživatele

Tohle se prostě nedá ohodnotit jinak než za 5*! Vždyť na tomhle jsem vyrůstal a naivně si myslel, že když k nám přijdou zloději, že dokážu něco podobnýho... Sladká to dětská nevinnost! :) ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Sám doma je vlastně první film, na kterém jsem byla v kině. Je to už dlouhých 17 let a přesto dokáže skvěle pobavit dodnes. Kevin (v podání ještě roztomilého Macaulaye Culkina)způsobí "zmizení" rodiny McCallisterů a stane se pánem domu. Jenomže o ten mají velký zájem druhořadí zato však nezničitelní "Mokří banditi". Nejdřive ale budou muset projít Kevinovým domem "zázraků" a nástrah ... Sníh, osvětlené domečky, vánoční songy, skvělá vánoční atmosféra, skvělá komedie ()

ERiki 

všechny recenze uživatele

Tak na tomto filmu jsem vyrůstala. Musím říct, že stále patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Jsou tam výborní herci a hlavně strašná zábava! Můžu 100% doporučit všem. ()

=Číča= 

všechny recenze uživatele

U mě jednoznačně 5* (tedy pokud se na to dívám dětskýma očima, což je někdy fajn) Nikdy nezapomenu, jak můj mladší bráška při sledování toho filmu v kině hlasitě radil Kevinovi, jak se bránit zlodějům :o) ()

elliniass 

všechny recenze uživatele

Občas trochu přehnané a moc uřvané, ale jinak dobrá rodinná podívaná na zaplnění nudného odpoledne. Normálně bych dala tak 3*, ale ve svém žánru je to za 4. ()

aranek 

všechny recenze uživatele

Protivný harant (to, že se ubrání, zamrzí), primitivní film, rádobyvtipné hlášky. Jedna hvězdička za originální nápady, jak ztrpčovat život zločincům za použití běžného vybavení domácnosti. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Skutečná klasika. Pro mne je to neodmyslitelnou součástí vánočních svátků. Tuhle komedii jsem viděl nesščetněkrát a ještě mnohokrát si ji pustím. Roztomilé a tak humorné. Je to taková moje citová záležitost. A když citová záležitost, pak jedině 5*. ()

ArMinO 

všechny recenze uživatele

Najlepšia komédia, bez ktorej by som si nevedel predstaviť Vianoce. Kevin bol parádny a lupiči nemali šancu. A hudba priamo nadväzuje na dej. Proste paráda. Vždy som to mal rád, a vždy aj budem mať. Proste nenáročná zábava pre každého diváka. ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Hrozná, hrozná pitomost! Avšak podotýkám, nadčasová, originální a zajímavá. Jako malé dítě jsem měla tento film mezi velice oblíbenými, ovšem jak jde čas, klesá i můj počet hvězdiček vůči těmto "komediím". ()

KacHnAop 

všechny recenze uživatele

Perfektní komedie kde o srandu není nouze a která mě baví pořád dokola a dokola. Murf a Harry jsou fakt dva největši šašci jaké jsem viděl a proto je mam fakt rád , ale hlavně musím vyzdvihnout český dabing který se mi k tomuto filmu náramně líbil. ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Reboot Sám doma našel obsazení

Reboot Sám doma našel obsazení

11.12.2019

Nová verze populární vánoční komedie Sám doma se pomalu ale jistě blíží začátku produkce, snímek chystaný pro streamovací službu Disney+ tak nyní oznamuje obsazení. V hlavní roli dětské postavy se… (více)

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

19.11.2019

Kdybyste to ještě náhodou nevěděli, Hollywoodu už dávno není nic svaté. Pokračování Jumanji? Jasně. Reboot Sám doma? Proč ne! Nejnovější oznámení tak vlastně nemá koho překvapit. David Fincher a… (více)

Sám doma, ale jinak?

Sám doma, ale jinak?

03.10.2019

Server Collider čerstvě vydal pár nových informací o nadcházejícím remaku kultovní vánoční komedie Sám doma, který dorazí na streamovací službu Disney+ nejspíš příští Vánoce. Nový snímek bude podle… (více)

Reklama

Reklama