Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jediná osoba,která tenhle film drží od odpadu je van Damme.Až to zní neuvěřitelně,ale jeho Rus je naprosto dokonale nechutný a kdyby si býval van Damme čas od času střihnul nějakýho padoucha,vůbec by to nevadilo.Jinak Bruce Lee se musel otáčet v hrobě,protože to nebyla pocta,ale potupa co tvůrci předvedli.A McKinney?No trapnost nad trapnost,což se dá říct o všech zúčastněných. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Pro mě báječné nostalgické dílo, ve kterém Jean-Claude Van Damme ve své vedlejší záporné roli převyšuje zbytek málo zajímavých herců včetně postavy ''Bruce Leea", který by skutečnému Bruci Leeovi nesahal ani po paty co se týče bojového umění , ale i vzhledová podoba je mezi nimi nulová. Tento snímek mě ale pořád skvěle baví a rád si ho pouštím. 90% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, na filmu jsem nevyrůstal, ani jsem ho neznal, poté co jsem ho ale shlédl mám chuť na další díly, ale raději je vynechám. Bojím se že mi zhnusí jedničku. Jednička je taková zábavná blbina se skvělýma bojovýma scénama. Je to typické béčko takže žádní herci, špatný scénář, ale zábava maximální. A Van Damme byl naprosto dokonalej. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Z nostalgického důvodu jsem si cca po 25 letech udělal reprízu a jen se potvrdily mé obavy, že celá ta snůška neumětelství, která paroduje všechny filmařské aspekty i žánry (chybí žánr komedie), je tak stupidní, že se u mne mísily záchvaty smíchu s pocity trapnosti. Jako by normální divák sledoval Bábovřesky. 1* za ucházející soundtrack. Někdy je zkrátka důstojnější nechat nostalgii nostalgií :-) ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

První film Jeana Claudeho, první z té opravdové série bojových filmů, zpětně už působí silně úsměvně, tenkrát to byl prostě top of the world! Snem každého kluka bylo, aby mu přišel duch Bruce Leeho říct ať na sobě maká jako žádný jiný a naučího nakopávat zadky. Doporučuji pro všechny fandy bojových filmů. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • V úvodu filmu, kdy Ivan (Jean Claude Van Damme) napadne Jasonova (Kurt McKinney) otce, odlétne otec po poslední otočce ke stěně telocvičny. Hned v dalším záběru je však od stěny poměrně daleko. (Armin82)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Ivan (Jean Claude Van Damme) napadne Jasonova (Kurt McKinney) otce a Jason jej brání, pacifikuje jej Ivan obouma rukama. Hned v dalším záběru má však jednu ruku volnou. (Armin82)
  • Po konfliktu na večírku přijede rozčilený Jason (Kurt McKinney) ke hrobu slavného mistra Bruce Leeho a prosí ho o pomoc. Po chvilce si klekne a klečí pouze na jedné noze, zatímco druhou má jen pokrčenou, kdežto hned v dalším záběru klečí na obou nohách. (Armin82)

Reklama

Reklama