Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Ze čtvrtého dílu Highlandera je mi silně nevolno!!!! Tahle nesmyslná a nelogická slátanina, svým obsahem velmi připomíná druhý díl. Ale jelikož se zde všichni vykašlali a popřeli to, co bylo předtím, tak je to ještě o něco příšernější, což je co říc! Vůbec nechápu proč do toho Lambert šel, pač z tohoto nemohla koukat ani vidina výdělku. Vše zde působí neuvěřitelně lacině a nepřesvědčivě až hrůza, ať už se jedná o “herecké“ výkony, dialogy či exteriéry. Vážně nekoukatelné a doslova to pohřbívá, již tak rozporuplnou sérii… ()

Megahead odpad!

všechny recenze uživatele

Highlander bol z môjho pohľadu ako film od začiatku nepodarok, t.j. málo prepracované dielo s plytkým dejom, avšak niektorými užívateľmi až príliš preceňované. Ale kým jednotka bola ako tak pozerateľná (no stále to bolo z môjho pohľadu sklamanie), s dvojkou a trojkou to už bolo horšie, ale zvládol som to. No táto časť (Highlander: Zúčtovanie) je odpad, s debilným dejom, dialógmi, scénami a nápadmi. ()

Reklama

casioa.... odpad!

všechny recenze uživatele

Po takmer kultovej jednotke...prišla dýka do chrbta...nazvaná....tak ....trefne: "zúčtovanie"...! A ono to sadlo....ako "riť na šerbeľ"..Proste...so všetkým....čo priniesla jednotka.., dvojka totálne zúčtovala :D Nech žijú nezmyselné pokračovania filmov....ktoré....dokážu presný opak....ako očakávajú filmové štúdia .-)) a tak trošku aj my- niekedy naivný divací. Ale..vlastne..je tu riešenie....neočakávať nič---je to ťažké....ale dá sa to....! Tak, nám držím...všetkým palce .-)) ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je výsměch, parodie, totálně nekompetentní sračka. Trojkou měla tahle série skončit, ale tak už je tomu holt vždycky když se z něčeho stane značka a dají se z toho ještě vydojit nějaký chechtáky. s Wynorskim nebo nějakým jiným vtipným režisérem to mohla bejt aspoň braková sranda. Takhle je to jenom sranec.0% ()

flamboyant 

všechny recenze uživatele

Adrian Paul je toporný a tváří se jako vyjukaný blb. Toť k představiteli hlavní role, ke kterému je přivařena plytká romantická linie. Úvod zaměřený na Connora šlape, ale jakmile z aktuální dějové linie zmizí, ztratí se i dynamika a Paul se plácá od ničeho k ničemu. Přitom duo Lambert + Payne je fajn (Payne si záporáka užívá) a vyhodit Paula a 20 minut (hodnocena DC), pak by tu byl potenciál lehce stravitelné, nenáročné jednohubky naplněn lépe. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • V čase 38:55 je záběr na reklamní poutač Silvercup, kde v prvním díle svedl závěrečnou bitvu Connor MCleod. (Horryx)
  • Napříč celou sérií dodržují nesmrtelní jedno nepsané pravidlo – nikdy nebojovat na posvátné půdě. Když však Jacob Kell (Bruce Payne) vyzve Connora (Christopher Lambert) na souboj na hřbitově, následky jeho činu jsou... nulové. (HellFire)
  • V čase 1:09:02, kdy Duncan MacLeod (Adrian Paul) bodne Kate (Lisa Barbuscia) do srdce, můžeme zahlédnout hadičku, kterou se přivádí umělá krev. (HellFire)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama