Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Boh žehnaj Dimension! Po desivých dvoch dieloch to dostal do rúk niekto poriadny. Výsledok je prekvapujúco úžasný a nie je len relatívne dobrý pri pohľade na ostatné, ale je to skutočne kvalitný horor so skvelou atmosférou a dejom. Nijako to nenadväzuje na predošlé diely, prináša úplne novú mytológiu, ktorá je ale riadne mrazivá. Hlavne pasáž, keď ju staré babky dvojčatá zahalené tmou rozprávajú hlavným hrdinom, vie roztriasť kolená. Nečakane brilantné! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Měl jsem strach, že tam nebude žádná kukuřice, ale je tam sice jen na poli a jen občas ,ale naštěstí tam je. Příběh je hodně fádní a je jasné hned co se bude dít. Grace přijíždí domů, protože mámě hrabě má noční mury a odmítá vycházet z domu. Děti začnou cvokatět jelikož už nejsou tím čím byli ,ale jsou posedlý. májí vysokou horečku a sem tam někoho zabijí. Jeden tatík to vezme do vlastních rukou a Grase si vezme na pomoc. Atmosféra je hodně nevyrovnaná na horor až málo děsivá. Na koukání to je, ale díra do světa určitě né. ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo dost hrozné..otřesný scénář, naprosto, ale naprosto, třeba ty dvě starý grácie, jak se snaží z toho udělat dráma, když vypráví příběh. Jinak je to všechno snůška konin a nesmyslů. Jediný plus na celém filmu (a za to jedna hvězdička) byly ty vtipné vraždy :). I když nesmím ale počítat ty rychlé trapné probliky ve zlomku vteřiny na nějakou znetvořenou držku, které měly asi vylekat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl určitě není žádné veledílo, ale já mám z něho lepší pocit než z jeho dvou předchůdců. Zřejmě hlavně díky Naomi a jejímu poctivému výkonu. Najde se tady spousta nesmyslů a nelogičností, ale po dlouhé době jsem si zase užil slušnou atmosféru a zajímavé vraždící scény, které určitě stojí za povšimnutí. Pro mě je to trošku lepší průměr. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Koncom sedemdesiatych rokov minulého storočia vyšla kniha "Nočná smena". Je to zbierka poviedok od amerického spisovateľa Stephena Kinga. Jej súčasťou je i krátka novela "Kukuričné deti". Tá sa zakrátko dočkala filmového spracovania. To bol začiatok béčkovej horrorovej série o temnom a tajomnom zle, ktoré pohlcuje duše malých detí a robí z nich vraždiace monštrá. Vo štvrtom pokračovaní, s podtitulom Zjavenie, opäť ožíva mocná nečistá sila, čo sídli v nedozerných kukuričných lánoch. Ten, čo chodí medzi brázdami znova povstal. Tento krát sa mu na odpor postavila sympatická Naomi Watts. A práve vďaka nej dávam tomuto snímku až tri hviezdičky. *** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama