Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To, že Charlize je skvelá herečka nemusí už po Monster nikomu dokazovať, no rola neohrozenej "drsnej" hrdinky sa jej vonkoncom nehodi (zato čierne vlasy sa jej moc hodia!:)))) Aeon Flux obsahuje toľko scén, ktoré poznáme z iných filmov, že mi to niekedy prišlo ako taký nevydarený kompilát. Dej je typicky "komiksový", potešilo ma akurát pár vizuálne naozaj podarených scén a to je trochu málo...V rámci sci-fi brak, v rámci komiksu tiež podpriemer... 1,5/5 ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co se vám na tom nelíbí. Je to možná tím, že Aeon znám už z MTV. Proto mě nějaká vraždící tráva nebo ruce místo nohou nijak nepřekvapily. Karyn Kusama není zas tak špatná režisérka, jak sem se domníval. Charlize Theron se na roli Aeon víc než hodí a stejně jako celý film působí velmi zajímavě. Přesto i animovaná předloha byla určena pro tv a její filmová verze na tom není až tak o moc lépe... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Virus zabil 99% populace........ S Aeon Flux (Charlize Theron) se setkáváme na její první misi hned v úvodu. I když mise vypadá na skoro sebevražednou, není tomu tak. Aeon si poradí skoro ze vším. Včetně střelby a akrobacie. Následuje její druhá mise a tady se to začne motat. Pro Aeon to má tragické následky. Pak už jí zůstane jen pomsta. Bohužel obě mise vypadají jako nějaká akční hra, jakoby divák vedl svou figurku a dával jí povely. Vůbec to nevypadá reálně, spíš jako nějaká virtuální realita. Spousta podivných nástrah a následné skákání, létání a kouzelnické divy. CITÁT - Jsem malou částí velkého experimentu........... Hudební doprovod je jednotvárný a monotonní, kamera se trochu snaží, herecké obsazení dobré a zábavnost vysoká. Ale to umělé prostředí to kazí. CITÁT - Zabita při zásahu policie.......... Na papíře ten příběh vypadá lépe. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Má to pár dobrých nápadů (inteligentní kuličky reagující na pískot mě pobavily), vizuálně to taky není úplně marný (chvílema moc pěkné interiéry) a na Charlize, které by snad slušel i ježeček s duhovým přelivem, je hezký pohled. Ale to je tak všechno, co by stálo za zmínku. Příběh je hrozně hloupý, akce nezáživná a za celý film tu není ani jeden moment, který byste si s chutí pustili znova. Na pohled charismatický Marton Csokas má evidentně omezený herecký rejstřík, záporáci mu jdou dobře, ale "hodnýho kluka" mu nevěřím ani náhodou a proč tam pro těch pár záběrů zabloudila herecká persona typu Frances McDormand, je mi opravdu záhadou. Pravdou tedy zůstává, že zatím všechny filmy s komiksovými akčními hrdinkami dostávají filmařsky, umělecky i komerčně na prdel, Catwoman s Elektrou by mohly rovněž vyprávět. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron s ohavným prdelním sestřihem coby ninja-assassinka ve sterilním městě budoucnosti, jediném na Zemi... Docela zajímavý oddechový film s levnými digitálními triky, s levnou výpravou a s exteriéry evokujícími betonovou meditační zahradu v komplexu severokorejské jaderné elektrárny. Nepochybuji, že spoustě teenagerů se to určitě líbilo a ani mně se to nezdálo špatné, mám rád sci-fi a mám rád zfilmované comicsy. Jen nechápu, že za svou roli prý (oficiální text distrinutora) Ch.T. dostala 10 mega v dolarech, což mi z laického pohledu připadá víc, než kolik by mělo odpovídat rozpočtu celého tohoto levně a béčkově vyhlížejícího spektáklu. Tohle je opravdu hodně divný svět... ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama