Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

ladko 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Æon nechodila celý film v pyžame ako v tej kombinéze, možno by som dal aj dve hviezdy. Akčné scény sú bohužiaľ trápne a smiešne zároveň a k tomu ešte prehľadné ako výpis z účtu. Príbeh nudný a na to, že sa odohráva o 400 rokov ďalej aj nejako držiaci sa pri zemi(klonovanie, guličky reagujúce na piskot, strieľajúce stromy atď.- pche, to bude už o 100 rokov a možno aj skôr:)), bez fantázie. Slabota a aby som parafrázoval jedinú dobrú hlášku z filmu - Keep away from Æon Flux. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Virus zabil 99% populace........ S Aeon Flux (Charlize Theron) se setkáváme na její první misi hned v úvodu. I když mise vypadá na skoro sebevražednou, není tomu tak. Aeon si poradí skoro ze vším. Včetně střelby a akrobacie. Následuje její druhá mise a tady se to začne motat. Pro Aeon to má tragické následky. Pak už jí zůstane jen pomsta. Bohužel obě mise vypadají jako nějaká akční hra, jakoby divák vedl svou figurku a dával jí povely. Vůbec to nevypadá reálně, spíš jako nějaká virtuální realita. Spousta podivných nástrah a následné skákání, létání a kouzelnické divy. CITÁT - Jsem malou částí velkého experimentu........... Hudební doprovod je jednotvárný a monotonní, kamera se trochu snaží, herecké obsazení dobré a zábavnost vysoká. Ale to umělé prostředí to kazí. CITÁT - Zabita při zásahu policie.......... Na papíře ten příběh vypadá lépe. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 10/10/// +architektura, prostředí, móda, sem tam bojové scény, Charlize -nudný, nezáživný a nepřehledný děj, slabé charaktery./// Špatné a to velmi. Podobné sci-fi snímky mám rád (např. Equilibrium, RE: Apocalipse, Ostrov atd.) a tento navíc jako sci-fi velmi vyniká. Tedy mám namysli prostředí, to je v podstatě dokonalé. Avšak s dějem je to strašné a nebýt v polovině vysvětlen příběh, hodnotím ještě níže. Bojové scény, hlavně efekty jsou dobré, ale nemohu se zbavit dojmu, že akce zde postrádá nějakou větší dynamiku. Celkově velmi mdlý film, ze kterého si nic neodnesete./// Celkem 56%/// Pozn. OMG mám takovej pocit, že jsem si půjčil špatnej film protože jsem tenhle film pokládal za film Ultraviolet. Jsou si dosti podobné (oba nové, sci-fi, s hlavní hrdinkou). Tak teď jsem pěkně zmatenej (lol) ale to bude z toho horka :-(( ()

k212 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka přežití civilizace by snad ani nebyla tak neoriginální, nicméně je s vydatnou pomocí špatného scénáře degradovaná na trivialitku. Ve výsledku je do scénáře náslině narván balast klišovitého elaborátu všemožných jiných filmů a řada situací tak ztrácí logiku, některé jsou divně nedořečené.. Výprava a dekorace jsou celkem nápadité, stejně jako výtvarná stylizace do naturálna. Film se snaží být cool ze všech stran, ale trapně selhává v zásadním a to je přílišná vážnost. Proč je Aeon Flux tak opomíjene až nepovedene dílko? Má jednoduše smůlu, že vznikl v pomatrixovské době, protože si troufám tvrdit, že před sedmi lety by to byla pecka. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se mi líbilo, byla futuristická architektura a kamera, zbytek je hodně pod průměrem běžné komerční produkce (zvlášť "zaujmou" špatně natočené akční scény, které jsou tak chaoticky sestříhány, že prakticky nevidíte, co se děje). Nezachrání to ani velmi sexy Charlize Theron, která vypadá, jako by sem zavítala omylem... nuda. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Aeon Flux se původně měla natáčet v hlavním městě Brazílie, což se ale ukázalo jako nerealizovatelné, a tak nakonec film vznikl v Berlíně. (Reiniš)
  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama