Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Brad a Caroline Sextonovi žijí luxusním životem boháčů v honosném bytě. Právě oslavili deset let společného života, jsou ale na pokraji rozvodu. Jejich život v lesku bohatství však dramaticky nabourá nečekaný problém, dozvědí se, že dluží pět milionů na daních. A když se objeví inspektor Lester z berňáku, Sextonovi na nic nečekají, naskočí do nejbližšího taxíku a prchají z města. Cestou pak dostane Brad nápad jak uniknout neúnavným agentům. V přestrojení se vetřou do náboženské komunity Anemitů v Pensylvánii, před kterými se vydávají za Jacoba a Emmu, vzdálené příbuzné místního rolníka Samuela Yodera. To by mohl být opravdu dokonalý úkryt, má to však jednu drobnou chybičku. Životní styl komunity je pravým opakem jejich dosavadního života. (TV Nova)

(více)

Recenze (56)

Denzen 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná hovadina, až kým si neuvedomíte, že zo zaujímavej zápletky na začiatku tvorcovia nevyťažili absolútne nič. Wayne Knight proste vybabre s Allenom, ocitáme sa zrazu na vidieckom prostredí, prichádza súd, Wayne bol nejakým zázrakom chytený a na konci príde hlavná myšlienka, že vidiecky život je nakoniec oveľa lepší než mestský. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Od téhle komedie jsem moc nečekal a to víc se pobavil. Vtipná komedie, kdy jsou zbohatlíci nuceni se ukrývat na venkově v židovské rodině a musí "přiložit ruku k dílu", na což pochopitelně nejsou vůbec zvyklí a z toho vyplyne řada komických situací. Hvězdička navíc za krásnou Kirstie, v těch jejích očích by se člověk utopil ... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Před rokem a půl byli Vidláci ohlášeni v příbalu a od té doby jsem na ně měla zálusk. Ale zřejmě nadobro vypadli z edičního plánu, bohužel. Kirstie Alley je pro mě jasná volba, zamilovala jsem si ji samozřejmě v trilogii Kdopak to mluví, byla jsem zvědavá na její párování s Allenem a samozřejmě na Amiše. A čeho jsem se dočkala? Brilantní komedie s báječnými hereckými výkony, jiskrnou pointou a sympatickým poselstvím o povaze lidských vztahů v diametrálně odlišném prostředí. Allen zdatně Alley sekunduje a tato královna situační komedie je v nejlepší formě. Však tehdy také dostala svůj vlastní seriál - Veroničiny svůdnosti. Jejich odporně bohatí manželé se po nedobrovolném útěku na venkov mění v hrdličky a samozřejmě i Ordnung si velice brzy osvojují. Mohu vidět kdykoli znovu a neodcházím před pointou ze závěrečných titulků. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mám za to, že tato komedie je lepší, než se mnohým zdá. Možná, že je to všeobecnou averzí na Tima Alena, ale mně nepřipadá, jako špatný herec. Vidláci si určitě zaslouží lepší hodnocení. Je to sice komedie s klasickým a stokrát viděným scénářem, ale o tom to právě je. Scénáristé tu nevsází na žádné novoty a divákům podávají pohodový a celkem příjemný příběh jedné rodiny, která se musela přizpůsobit životu v uzavřené komunitě Amišů. S tím samozřejmě přichází spousta humorných scének, kdy se jedinci, zvyklí na techniku a restaurace, musí vypořádat s návratem o dvě století zpět. Jistě to není film, u kterého by se vám smíchy párala bránice, ale určitě stojí za to. 75% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie o manželích, kteří se na útěku před daňovými podvody ukryjí mezi skupinou vesničanů, kteří žijí ve stylu 19. století. Z povedené zápletky se ovšem podle mého tvůrcum nepodařilo vytěžit maximum. Nicméně i tak se zde najde dostatek humorných situací, které těží z toho, že oba manželé neznají místní poměry. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Reklama

Reklama