Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistr ve střelbě seržant Thomas Beckett je nejlepším americkým sniperem. Dokáže odstranit zkušené válečné veterány, drogové překupníky a mezinárodní nájemné vrahy. Teď se ale musí postavit daleko prohnanějšímu protivníkovi a zároveň svému nejlepšímu příteli Paulu Finneganovi, o kterém si myslel, že zemřel při akci a nyní se stal nebezpečným pro Ameriku a celý svět. Zločinec Finnegan pracuje jako tajný agent ve Vietnamu. Existuje jediná šance, jak ho dostat a Beckett bude mít poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

TonyStark 

všechny recenze uživatele

Snažím se tyhle levný béčka zbytečně nehanit, poněvadž to v dnešním přežraným světě nemají lehký,ale tenhle třetí díl už je fakt slabej. Nejde o Berengera - ten to se svým ocelovým výrazem nějak ustojí, ale všechno ostatní kolem něj prostě nefunguje anebo to tam vůbec není. Oproti předchozímu dílu je to slabota. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako každému ´dalšiemu dielu klesajú percentá ale mne sa páči viac a viac. Tento už má skoro všetko čo má mať správne B-čko. Klasický príbeh B-čkového typu, hrdinu a jeho sidekicka, skvelé prestrelky(Mann s dvomi pištoľami je boží) a aj záverečný súboj je cool. Tak snáď ďalšie dieli pôjdu v týchto šľapajach ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příběh jsem docela snesl, ale hlavní postavě jsem nežral, že je elitní odstřelovač. Polovina akčních scén byla absolutně přehnaná ( v čele s tou kdy Thomas Beckett v noci trefil nepřátelského odstřelovače devítkou na nějákých 100-200 metru do oka ) a chvílema jsem se fakt nestačil divit. V celku jasné céčko a pro mě 25%. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem to přelouskat v mute režimu jak doporučuje TeeAge. Dokonce jsem si mezitím odskočil vykonat i velkou potřebu, ale vše bylo spíše k neprospěchu.. Momenty, když jsem měl zapnutej zvuk byly lepší, ale dát tomuhle lepší hodnocení, ukřivdil bych spoustě jiným filmům. Levné céčko. Berenger už příliš vyčpělý na tuhle roli. Aha, on si troufl ještě na další tři Snipery. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

10%.. Takovéhle smrtelně vážné akční béčka fakt nemusím. Hlášky žádné, jen proslovy jako "Když já někoho zabiju, je to proto, že potřebuje zabít. Podívám se na jeho život a když za nic nestojí, vezmu mu ho." Velká škoda, protože peníze na výbuchy a střílení tady byly, a rovněž postarší Tom Berenger v titulní roli ušel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Dva poslanci, kteří se objeví na začátku filmu, jsou pojmenováni Mangold (Andrew Lawrence) a Pennycate (Domingo Elias De la Garza). Jde o poctu Tomu Mangoldovi a Johnu Pennycateovi, autorům knihy "Tunely Cu Chi". (BloodMax)

Reklama

Reklama