Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (595)

Vlkopec 

všechny recenze uživatele

Směs výborných nápadů a gagů a přihlouple laciných vtipů, ale to první převažuje a stačí (u mě) na slabší 4 *. ()

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Na film o poměrně reálné budoucnosti (v některých zemích už to tak víceméně je) je to málo hloupé a málo chytré zároveň (obrovsky nevyužitý potenciál). Přitom je to natočeno stále americkým stylem pro méně chápavé, s notnou dávkou romantického patosu. Za predikci vývoje dávám jednu hvězdu :-) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Po skončení filmu následuje jedna kratší scéna. Absurdně neuvěřitelný. Tohle by se jednou mohlo opravdu stát. 🤔 Humor tu je, ale trošku ujetý. Herecké výkony absurdní, ale funguje to. Herecké obsazení super. Poznámka: Tohohle se opravdu bojím. Poznámka: Nápad na scénář museli najít také v hajzlu. 😄 Poznámka: ❌Dovolili to. Na to nezapomeňte!❌ Hvězdiček 3 ()

cartouche 

všechny recenze uživatele

Vidím, že většina zdejších přispěvatelů bere tento film jako oddechovou fantazii a nechápe její vážný podtext. Respektive nemá tušení, co se děje v současných Spojených státech zavalených hispánskými ilegály (viz prezident Camacho) a jinými necivilizovatelnými imigranty z Třetího světa. Že počet dětí v současných civilizovaných státech koreluje s výší vzdělanosti žen, je dobře známý fakt, a při současném nastavení sociálního systému je cesta k Idiokracii zdárně nastoupena. Film jako takový zůstal myšlence hodně dlužen, děj byl příliš jednoduchý a kostrbatý (scéna v aréně byla vyloženě natahovaná). Ale přinejmenším je podnětem k zamyšlení nad kurzem současné západní civilizace. Jak ovšem vidím, tak jen pro některé, kteří by se v Idiokracii špatně vyjímali. ()

Aloika 

všechny recenze uživatele

Vývoj človeka sa zastaví a IQ rapídne klesá. Podobný námet má aj klip Korn - Evolution, tam však nepríde priemerne inteligentný muž z dnešnej doby a nezachráni celú planétu. Tak čitateľné. Luka Wilsona mohli tí neandertálci radšej zožrať, nech to má aspoň nejaké napätie. ()

Booman 

všechny recenze uživatele

Poměrně uvěřitelný pohled do budoucnosti lidstva, kdy planetu Zemi budou pokrývat jen samý idioti. Pokud se podíváte na dnešní mladou generaci a vzpomenete si jací jste byli vy, uvidíte, že to není až tak nereálné. U téhle komedie sem se dost dobře bavil a jsem rád, že se téhle budoucnosti nedožiju (doufám). ()

dINsA 

všechny recenze uživatele

No more ... tohle si nezaslouží ani hodnocení odpad, protože i odpady bývají zajímavé tím, jak jsou blbé. Tohle byla pouze jen a jen nuda ... jo, a hlavní herečka je tam vážně nesympatická. SPOILER : To nemají v USA žádné pěkné prostitutky, nebo co? ()

BigBen87CZ 

všechny recenze uživatele

Už za ten nápad ... chvílemi jsem se nad tím opravdu musel zamyslet ... jestli tohle náhodou opravdu není cesta, kterou se Amerika, a potažmo celé lidstvo, ubírá ... ()

ala777 

všechny recenze uživatele

Nic moc, třetí hvězdička je za test inteligence z vězení....Máte dvoulitrovej a třílitrovej kbelík. Kolik máte kbelíků....???:) ()

luciluci 

všechny recenze uživatele

Úplne obyčajný priemerný lenivec sa za päťsto rokov preberie a je z neho najmúdrejší človek na svete. Prečo? Pretože idioti sa len množili a množili, a ľudstvo hlúplo a hlúplo.... Výborný námet. len škoda, že sa z neho nevytrieskalo viacej. Komédia, ktorá rozhodne mala potenciál byť ešte lepšia, ešte vtipnejšia, ešte absurdnejšia. Škoda toho nevyužitého potenciálu. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

koukám, že ste všichni moc velký optimisti.......já bych se moc nedivil.....tohle je opravdická Planeta opic....teda tě pic...čepic......ježiš.....nechtěl sem urazit Planetu opic......ale....degenerace.....příde třeba o dost dřív..........už, když si vemu teďka.....jak lidem málo stačí...........prezident prostě musí bejt kůl........ale né.....to je samozřejmě nesmysl....na etnicitě by přece nemělo záležet.......jenže...víte...co.......stejně tam je ten populismus...........je tam.......prostě zápletka filmu je mega hustá, zpracování slabší.......ale přesto to má něco do sebe......zas až tak uplně blbý nejsou........je to relativní.....zničit svět v 3. světový by byla asi větší stupidita...........já nevim......vlastně se tam zas až tak špatně nemaj...... ()

Reklama

Reklama