Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ne zas tak super idiotsky, jak by se z nametu mohlo zdat. Nicmene pribeh jede podle naprosto jasnejch koleji, ze mi uz od zacatku bylo jasny, ze se mam tesit na nakej ten dojemnej moralizujici konec a taky ze jo. Jinak vetsina vtipu tezi z toho, ze se Knoxville chova jak hovado, coz ani nemusi moc hrat, takze je v roli fajn a pak to tezi z velkyho vyskytu retardu, ale precejen je to cely pojmuty hodne zlehka, aby film nahodou nebyl nejak kontroverzni, nebo si nemoh nekdo stezovat. Celkem pohodova zabava na jedno skouknuti. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tři je málo ne s ohledem k postiženým spoluobčanům, ale k připomenutí (nakopnutí) formou virtuální facky nám (ne)normálním, jak se má doopravdy žít a ne živořit. Bála jsem se, aby příběh nějak neujel nežádoucím směrem, ale nestalo se tak. Naopak parta milých prostoduchých opravdových lidiček se chovala přirozeně při zachování sebe sama, což převést do herectví musí být hodně těžké. Nevím, čím to je, ale bylo mi v jejich společnosti tak nějak lehčeji a velmi příjemně, což není nic nového, ale stejně se nejde nezamyslet nad tím, co (kdo) je vlastně DNESKA normální?! ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Knoxville je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších komiků a je hrozná škoda, že ho víc baví sebevražedný Jack-ass než filmová branže. Protože on je neuvěřitelně zábavný herec. A ani zde nezklamal. Výborný námět s výborným Johnnym v hlavní roli. A ani mi nevadí, že je to dost ubržděná blbina, která ovšem nenudí - vytřískat se dalo mnohem více, pokud by se přitvrdilo s handicapovanými vtipy, takhle ale vznikla fajn jízda, co by nikoho neměla pohoršit. ()

wito 

všechny recenze uživatele

opäť jeden z ďalších príkladov stupídneho scenára. nebol to síce žiadny vážny "prúser", ale dať tomuto nadpriemerné hodnotenie by bolo voči iným filmom nespravodlivé. pozerať som to vydržal len kvôli sympatickej ženskej predstaviteľke, na ktorej tváričku sa dobre pozeralo. bohužiaľ, smiechu som si užil pramáličko. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

A já si celý film říkal: ,,Kde jsem toho chlápka kruci viděl!" Pak jsem si vzpoměl na tu známou větu: HELLO I AM JOHNNY KNOXVILLE WELCOME TO JACKASS!! A tak trochu mě to sebralo:D Co se týče filmu tak námět měl skutečně něco do sebe a opravdu mě zaujal. A i když to mělo ten stejný americký komediální scénář (jako by všechny americké komedie byly natočeny stejně) Dalo se na to příjemně koukat. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)
  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama