Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tohle ničím nepřekvapuje, je to do puntíků nalité do všech klišé - počáteční problém - jeho řešní, katarze, osvícení, dojemný konec. Tvůrci se lekli dosti kontroverzního tématu a tak se z daného prostředí moc netěží, spíše se jedná o lehké naťukávání. Škoda, že těch vtipů tady moc není. Ale jako vata, na jeden večer to stačí, plus tak krásná bloncka v hlavní ženské roli. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Knoxville je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších komiků a je hrozná škoda, že ho víc baví sebevražedný Jack-ass než filmová branže. Protože on je neuvěřitelně zábavný herec. A ani zde nezklamal. Výborný námět s výborným Johnnym v hlavní roli. A ani mi nevadí, že je to dost ubržděná blbina, která ovšem nenudí - vytřískat se dalo mnohem více, pokud by se přitvrdilo s handicapovanými vtipy, takhle ale vznikla fajn jízda, co by nikoho neměla pohoršit. ()

Reklama

DEMON 

všechny recenze uživatele

U filmu Bláznivá olympiáda ... se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora). Nuz sorry, ale nestalo sa. Vacsinu casu som sa skor nudil a to zraza hodnotenie tesne nad hladinu odpadu. Ale ked nic ine v telke nejde a nenapada vas ziadna ina moznost, ako stravit cas, tak sa to nejako prekusnut da. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Duševně méně svěží nápad je originální. Veliká škoda, že z něj tvůrci zdaleka nevytřískali maximum.Potenciál tam byl sakramentský. Ať už jde o hlavního mimoně Knowvilla nebo ostatní bandu mentálně postižených. Vyvedený scénář a celkově málo "k zasmání nehod". Lehký nadprůměr a palec nahoru za použitou hudbu ze Sedmi statečných.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Knoxville umí i líp. The Ringer je co se týče humoru hodně přízemní, na to, s jakou látkou potenciálně pracuje. Plno Dowňáčků a retardů okolo a světe div se, tvůrci se s humorem vůbec nerozmáchli, právě naopak si z nikoho tady nedělají prdel, nikomu se nevysmívají a celé jakoby to nemělo dostatečnou odvahu a koule vystoupit z pole formální korektnosti. Nakonec pak jde o komedii na vtipy chudou, která sice příběh tak nějak odvypráví, ale nikoho výrazněji nerozesměje a to je chyba. Šampioni (2018) byli v tomhle ohledu daleko více otevřenější, pobavili více a i příběhově i herecky zasáhli diváka šikovněji. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)
  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama