Reklama

Reklama

Phil Weston je průměrný chlap, který se celý život musí potýkat se svým extrémně soutěživým otcem Buckem. Už od dětství ho otec neustále zesměšňuje a ponižuje. Phil také zklamal otcovo očekávání, protože se nestal sportovní hvězdou. Když Phil dospěl, chtěl otci představit svou nastávající ženu, on ho opět předběhl a oznámil mu, že se bude ženit. Tentýž den, kdy se Philovi narodil syn Sam, se jeho otci narodil také chlapec, kterému dal jméno Bucky. Setkání synů na fotbalovém hřišti zažehne jejich dlouholetý spor, který se rozhoří naplno. Phil se rozhodne, že začne trénovat družstvo malých chlapců. Sice jsou v tabulce poslední, jeho cílem je dovést tým do finále a porazit svěřence jeho otce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Rodinná taškařice klasického (čti otravného) střihu, ve které prosakuje specifická mimózní komika Willa Ferrella. Prosakuje sice velmi opatrně (spousta pěkného materiálu byla ještě z finální verze vystřižena) a zbytečně na řídko, nicméně díky za ty dary. Bez zmíněné kontaminace by šlo o bezzubou fušeřinu. 50% ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, kde niektoré scény sa míňajú komediálnym účinkom a pripadajú mi chaoticky. Taktiež aj forma rozprávania príbehu je veľmi televízna a videnie európskeho futbalu (aj keď odohrávajúca sa medzi deťmi) americkými očami tu skôr slúžilo len ako prostredie na vytvorenie už spomínaných nevydarených či vydarených gagov. O to viac ma prekvapuje účasť áčkových hercov, či už momentálne "in" komika Willa Ferrella alebo charizmatického filmového veterána Roberta Duvalla. Bez nich by táto nevýrazná komédia patriaca skôr pred televízne obrazovky na nedeľné upršané popoludnia bola sotva priemerná. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Neviem ľudia, čo by ste chceli.Suprová komédia plná skvelých gagov.Detské futbalové družstvo na brigade na bitúnku sa len tak nevidí.Snáď prvá zábavná úloha Roberta Duvalla.WiIl drží laťku humoru vysoko počas celého filmu.Žiadny fekál, žiadne genitálie.Ozaj rodinná komedia.Willove kofeinové záchvaty nemajú chybu... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Will "Mourinho" Ferrell Raising.. Spíše civilnější výkon od komika se zvláštní obsesí v podobě vystavování svého do půl pasu svlečeného, ne zrovna dvakrát vysportovaného těla s ochlupením jezevce po zimním spánku a proti němu jeho věčně kritický otec R.Duvall, jenž vyměnil ranní vůni napalmu za tu čerstvě posekaného zeleného pažitu. Komedie držící se zavedených klišé, kterou pokud doma standardně používáte výroky typu "sráči", nebo "zlámejte jim klíční kosti" můžete klidně považovat i za rodinnou. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Hnusne podhodnotená Ferrellova komédia. Ok, ten námet je možno detinský a stokrát videný, ale Will z toho robí zážitok. Jeho kreácia závisláka na káve je úžasná:). Scéna keď ho vykopnú z kaviarne(Phil:"What's happening Derek, I thought we were friends." Zamestnanec kaviarne: "My name is Andy." Phil: "No, your name is Liar, 'cause you're telling lies.") a mnoho ďalších je skvelých. Typické Ferrellovské záchvaty hnevu(tu aj plaču) nemajú chybu. Ja som sa smial fakt od začiatku do konca a keď máte radi Ferrella-nenechajte sa odradiť slabým hodnotením filmu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Dieťa, ktoré napadne Willa Ferrella počas posledného zápasu, má na drese meno Apatow. Takto sa volá Judd Apatow, výkonný producent filmu a Ferrellov častý spolupracovník. (ladko)
  • Dieťa na začiatku filmu, ktoré má predstavovať mladého Willa Ferrella, je v skutočnosti dievčatko. (ladko)
  • Během natáčení se herci Willu Ferrellovi narodil syn Magnus. Will se později nechal slyšet, že je tento film jeho vůbec nejoblíbenějším, ve kterém hraje, právě proto, že ho má spojený s narozením prvního dítěte. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama