Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náčelník britské vojenské kontrašpionáže připraví složitý plán s cílem zmást nepřítele. Provedením je pověřena i mladá agentka Tara Fitzgerald. Ta ale netuší, že v zájmu úspěchu celé akce bude svými nadřízenými obětována. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Dale 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo kvalitný a inteligentný TV film o špionáži počas WWII. Tie praktiky, ako dokonale oklamať nepriateľskú stranu sú fakt sila, to by nemohol robiť nikto so slabým žalúdkom. A keď ide o operáciu, ktorá mala úplne zmeniť priebeh vojny, tak sú akékoľvek straty povolené. Jeden z naj filmov vo svojej kategórii. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pohodový televizní film,na moje vděčné téma.Nečekejte žádné mohutné přestřelky ala vojín Ryan,je to prostě drama a to v televizním kabátě,které vypadá dost možná i vizuálně jako filmy o válce z šedesátých let..ale co,York jak nácek perfektní a příběh ucházející,než natvrdlý americký balící museli roztřílet němce na sračky,potřebovali anglickou rozhoďnožku,která přes postel sabotuje německé dělostřelecké baterie..pro mě zase něco nového a Patsy Kensit v uniformě jako třešnička na dortu ;-) ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Fakt len povrchny vyplach, nema to tempo ani patinu, nic sa nedeje, len riesia veci ako zmatenie nepriatela, to na film rozhodne nestaci : 20 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Podhodnotený film, pretože sa jedná o zdarilú špionážnu drámu z 2. svetovej vojny, v ktorej sa dejú nielen veľké stratégie, ale aj intrigy. Dvojitý agenti sú vo filmoch celkom bežne, ale na trojitého len tak ľahko nenaďabíte (alebo ako by povedal ''klasik'': My vieme, že oni vedia, že my vieme). Dvojdielny film by možno potreboval skrátiť v v prvej - romantizovanej - časti, druhá je však pekne napínavá, s prekvapivými zvratmi i s vojnovou krutosťou. Tu musím vypichnúť skvelého Yorka v úlohe inteligentného nacistu, ktorá akoby bola šitá presne na neho. U "Britov" mu dobre sekunduje "strategický mozog" James Fox. Akcie veľa čakať netreba, to skôr (atypicky) posteľových scén, ale na televízne spracovanie určite vyšší nadštandart. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Německý letoun je ve skutečnosti britský poválečný Hawker Sea Fury. (p3tris)

Reklama

Reklama