Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Prvoplánovité a zbytečné. Hodně krve, hodně mlácení a snahy o co největší úchylárnu. Všechno k ničemu, protože Rob Zombie, i když má velmi špinavý styl plný všeho možného jen ne toho, o čem si povídají křesťané, dokazuje svou nekonečnou zvrácenost, které obětuje klidně celý snímek. Příběh sleduje jednu hodně ujetou rodinku a nenabízí prakticky nic zajímavého. Pokud měl tohle být horor, tak propadá na celé čáře a vyvolává více smíchu než strachu v divákovi, který prohlédne jeho povrchnost. Nudný příběh, v kterém stále očekáváte velký zvrat a něco překvapivého a ono nic. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

William Forsythe jako drsňácký lokální šerif je zde zdatnou protiváhou hrubiánství partičky sadistů, která konečně (díky bohu) taky dostane pěkně přes hubu. S prvním dílem tak tento sequel tvoří slušnou kombo-variaci na Texaský masakr, která do vděčného soudku redneck-řezničiny vnáší černý humor a lehce perverzní zábavnost. Menší role kultovních tváří žánru potvrzují Zombieho srdcařství. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Lepší než Dům tisíce mrtvol (až na Spauldinga, tady už tak hustej neni). William Forsythe je bůh. To tak pro začátek. Rob Zombie je prostě dobrej. A navíc je vidět, že ten člověk má fakt nakoukáno už jen kvůli castingu, protože vidět Kena "kositele zombíků" Foreeho pohromadě s Dannym Trejem a úchylnou držkou Michaelem Berrymanem je prostě ráj. Btw Sheri Moon je maximálně pomrdáníhodná (zvlášť když dělá ty svoje chinese, japanese, look at these tanečky) ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Uz House of 1000 corpses se mi hodně líbil a říkal jsem si, že se na další Robův film těšim, ale takovou jízdu (doslova) jsem fakt nečekal. Hlavní postavy jsou neskuteční sympaťáci, navíc masoví vrazi, hláškují a zabíjejí na potkání, takže jim nelze nefandit. Víc takových režisérů jako je Rob - dva filmy, dvě pecky. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příběh o vraždící rodině Fireflyových (viz.: Marx bros.), který u mě začíná na 5* už za tátu klauna a jeho hlášky i za povedenou atmosféru 70.let asi v polovině bohužel začíná i přes klipový střih mírně nudit a "nečekanou záchranu " na konci už zachraňuje :) jen konec á la Thelma & Louise... celkově, ale každopádně velmi "příjemná" zábava. A pozor : Nikdy se neotáčej ke klaunovi zády, když s tebou mluví ! ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • V miestach, kde bola natočená väčšina filmu, sa iluzionista Chriss Angel pokúsil o jeho známy kúsok - pochovanie zaživa. Režisér filmu Rob Zombie bol samozrejme pri tom. (TinoArts)
  • Karen Black požadovala daleko vyšší plat za roli matky Firefly. Rob Zombie k tomu nesvolil a požadoval přeobsazení této role za zkušenou herečku Leslie Easterbrook. (c.tucker)

Reklama

Reklama