Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne.. Kvůli oranžovému Generálu Lee s vlajkou Konfederace na střeše, co driftuje po kruhovém objezdu pod dohledem sochy generála Leeho či hopsá po silnicích Georgie, jsem schopen přimhouřit oči i nad tím, že vtip vykoukne na světlo jednou za 15 minut a že mi při pohledu na S.W.Scotta začnou rudnout a slzet. Bohužel to není od smíchu, ale alergie.. Mimochodem, pečlivě udržovaná farmářka Jessica Simpson svádí k dojmu, že si v pondělí v Hazzardu zajde ke kadeřnici, v úterý k vizážistce, středa patří modeláži nehtů, čtvrtek je vyhrazen soláriu a v pátek opět hurá ke kadeřnici, protože účes za stovky dolarů už je cítit hnojem.. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, u které se nedočkáte žádného převratného děje, dokonce čtu v komentářích, že je to pouze remake staršího díla. Přesto film dokáže maximálně pobavit, prostřednictvím parádních hlášek, jak od brášinů Duků tak i od strejdy Duka. S. W. Scotta miluji. Dále pravdu drsný až přehnaný záporák. Přijde mi, že kdyby si hlavní představitelé sedli na židle před ten ‘bourák‘ spustili ty své hlášky, občas se jim tam prošla nádherná Jessica Simpson v plavkách a občas skočil do řeči B. Reynolds, tak by to vyšlo nastejno:) Ale i tak se automobilové honičky podobaly těm z Cobry 11 a scéna z hospůdky a na high school je fakt super. Tohle vše mě přesvědčilo o tom, že se jedná rozhodně o nadprůměrnou komedii, já se bavil! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celé to pôsobí "len" ako natiahnutá epizóda televízneho seriálu, ale možno práve takto to Chandrasekhar chcel. Navyše som už videl oveľa nudnejšie filmy "o ničom" a tých 106 minút strávených v prítomnosti bratrancov Dukeových si kedykoľvek rád zopakujem. Možno je to prílišná re-imaginácia a odklon od predlohy, ale to ma nijako nepáli, kým tento mix naháňačiek, hlášok, mini sukní, trávy a chľastu dobre chutí. Hoďte mozog na zadné sedadlo, zošliapne plyn a to oranžové šidlo s vami urobí divy. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Přiznám se klidně bez mučení, že o téhle kultovce jsem neměl na dlouhé léta ani ponětí, až do osudného střetnutí na autobusové lince Eurolines. Nepochybně si každý přišel na své. Johnnymu Knoxvillovi klidně uvěřím, že do všech bláznivých kousků šel naplno. Seann William Scott si opět dokázal jak není bůhvíjak vtipný a Jessica Simpson aspoň mohla přesvědčit celý svět o svých hereckých přednostech (které jsou prý sexy?!), jež zúročila hlavně ve svém nejslavnější videoklipu. A nakonec i já jsem si vlastně přišel na své. Rozhodně lepší než sledování blikajících světel na dálnici, ale jako dobrovolné trávení volného času? Již nikdy více. Buranské až na kost, což pro mě není žádné plus. PS: Je to jenom můj pocit nebo v tom filmu je Johnny Knoxville opravdu tolik podobný mladému Beniciu del Torovi? ()

fars 

všechny recenze uživatele

No to me poser, uz fakt dlouho jsem se takhle nepobavil!!! Dukes of Hazzard samozrejme ma nejaky ty mouchy, ale zrovna ted mi desne kapl do noty... Mam cerstve po mature, prazdniny pred sebou a takovej film mi ted fakt prisel vhod. Svezi letni podivana, trosku adrenalinova, ale hodne moc zabavna. Scott + Knoxville.. no ti me ani nemozli zklamat, mam tyhle dva chlapky rad, a co tady predvedli ... mam ted inspiraci na sileny letni vylety ;-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Ďalší z ľudí, ktorý neznáša tento film, je legendárny filmový kritik Roger Ebert. Ten ho má vo svojom zozname najviac nenávidených filmov. (Real Tom Hardy)
  • První filmová role Jessicy Simpson. (Stocki)
  • Auto, kterým se prohánějí hlavní hrdinové je oranžový Dodge Charger z roku 1969. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno