Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy se Seannem Williamem Scottem. Mám rád i filmy s Johnnym Knoxvillem, protože tyhle dva frajeři mně dokaží vždy parádně pobavit, takže jsem do tohoto filmu vkládal velké naděje, že to bude nonstop zábavná jízda. Jenže nic takového se nekonalo. Konala se leda tak nuda, nuda a ješte jednou nuda. Sem tam nějakej skvělej skok s tím nabušeným autem. Žádné hlášky, žádné vtipy a žádné vtipné scény. Scénář filmu, naprosta katastrofa . Akční scény jsou natočeny tak, že by mně uspali. A co je tedy vrcholem debility, tak je konec ( zhruba 20 minut do konce ). Bart Reynolds by neměl už taky hrát. Hraje už jen v pouhých kravinách. Tenhle film, kdybych už neviděl, tak by se vůbec nic nestalo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I po x-té vynikající guilty pleasure, co nenudí ani minutu a s každou další scénou nepolevuje v zábavnosti. Ať už jde o sexy Jennifer Simpson (vážně jednu dobu vypadala takhle?) či démického Burta Reynoldse. Když zapomenete, že existuje nějaký prequel, budete nadále štastnými osobami (nebo tím spíše oceníte genialitu téhle pecky) PS : Uvidíme se v Pekingu (Dukové převlečení za japonce :D)...9/10 ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Heh, já na to koukal, že to má být akční film a ono to je v podstatě klasická vidlácká komedie. Pravda je tu spousta honiček s policajty, ale to přece nedělá akční film ne? No tak k filmu. Přijde mi, že se při natáčení bavili (ale podle nepovedených záběrů i hulili) hlavně herci a tvůrci, ale do filmu se to nějak nepřeneslo. Ne že by dvojice hrdinů nebyla správně prdlá a některý hlášky nebyly fajn, ale veskrze je to spíše nenáročná a nenudící pohodovka, než nějaká nabušená komedie. Excelují tu spíše vedlejší herci jako Willie Nelson nebo krásná Jessica Simpson. Burt Reynolds je ovšem hrozný... jeho šarm zmizel někde v 80. letech. Výsledek je tak za dvě hvězdičky, ale za ty honičky jednu hvězdu přidám... přecejen už se dnes tak často nevidí honičky s pořádnými kaskadérskými kousky a opravdovou plechařinou bez CGI efektů. Ale film jako takový není nic, bez čeho by člověk nemohl žít. ()

Bouzy 

všechny recenze uživatele

Agresivní styl řízení, rychlá kola a lehké ženy. K tomu sympatický Johnny Knoxville s chutí do života a Seann William Scott alias Steve Stifler ke kterému vzhlíželo mnoho hlášek naší puberty. Výborně zobrazena atmosféra amerického venkova, kde v jednom kole hraje Country hudba, na černo se prodává domácí pálenka a v místním baru se to vždy něco semele. Zvuk motoru Dodge Charger z roku 1969 se krásně poslouchá. Tyto filmy dokážou zvednout náladu. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vynikající akčně komediální snímek ve svižném tempu. Jsou tu dokonalé hlášky a záběry obou "bráchanců", vše dokáže perfektně vyřešit jejich krásná sestřenka a abych udělal nějaký rozumný závěr: Parádní akčňák s humorem, vynikající oddechovka a já jako divák jsem se dokonale bavil! Nejsem si jistý, ale mám za to, že antracit (černé uhlí) se těží v podzemních dolech a v povrchových dolech se těží lignit (hnědé uhlí)., přičemž ve filmu student na univerzitě identifikuje vzorek jako černé uhlí a na PC ukazuje jak vypadá povrchový důl... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Auto, kterým se prohánějí hlavní hrdinové je oranžový Dodge Charger z roku 1969. (Stocki)

Reklama

Reklama