Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

gogos 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Ze začátku jsem si nemohl zvyknout na anglické hlasy, poněvadž znám jen dabing. Poté mi občas vadila přespřílišná zamotanost a přeplácanost. Na druhou stranu film obsahuje spoustu naprosto skvělých vtípků a možná se jeho kouzlo projeví až při dalším shlédnutí... Takhle to vidím na 3 a půl * s tím, že se asi přikloním dolu... ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Je příjemné, že Futurama je zpátky. Akorát formát celovečerního filmu jí nesvědčí. Bral bych radši 3 díly s jiným dějem. Resetovaní vztahu leela-fry z posledního dílu seriálu bylo nutné, ale nijak vysvětlené. Taky to trochu přehnaly s cestováním časem a opět se vztahem leela-fry. Nejlepší je asi začátek kdy se navážejí do FOXu :). Doufám, že další DVD mě potěší víc, takhle jen lehký nadprůměr, čekal jsem víc. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Iba, ale vážne iba pre fanúšikov seriálu, ktorí poznajú postavy a prostredie. Ostatní, ako ja, majú smolu. Niekoľko výborných fórov, niekoľko priemerných fórov a množstvo fórov a situácií, ktoré sú určené výhradne pre divákov seriálu. Ešteže v takejto celovečernej dvd forme nie sú točení Simpsonovci. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Futuramu (serial) povazuji za pravdepodobne nejlepsi animovany TV pocin, takze jsem od Bendera mel nemale ocekavani, ktere ovsem zustalo z casti nenaplneno. Filmovy format Futurame sedne, scenar je skvely a co se propracovani detailu tyce odvedli tvurci skvelou praci. Nicmene tomu celemu chybi pro Futuramu naprosto klicovy element a sice vtipnost. Byl kladen prilis velky duraz na vsechno ostatni, ale na to hlavni se jaksi pozapomelo. Je to lepsi nez Simpsonovi ve filmu, nicmene to nedosahuje typickeho Futurama standardu. 6/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jenom na máloco jsem se tolik těšil, jako na Futuramu v celovečerní délce a máloco mě tolik zklamalo. Nechci být zlý, fórů je tam celkově zhruba tolik, kolik v jednom normálním seriálovém díle. Jenže je to roztahané do 3,5x delšího formátu, takže bohužel to dopadlo asi tak, že na jedno zasmání připadlo tak pět minut nudy. A přitom začátek byl tolik slibný..... Nezbývá mi než věřit, že další díly budou lepší. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)

Reklama

Reklama