Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

maseer2 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score nedosahuje kvalit seriálu (resp. dalo by se říci, že dosahuje kvalit jeho slabších epizod), ale rozhodně mu nedělá ostudu.. příběh je velmi originální, časové paradoxy musí snad každému aspoň na chvilku zamotat hlavu a jediné, co se dá této celovečerní Futuramě vytknout, je to, že se zde střídají geniálně vtipné momenty ( "I've won the Spanish National Lottery!" ) s hluchými místy, při kterých se člověk může i nudit.. zkrátka podobná oscilace kvality, jakou můžeme pozorovat při střídání výborných a slabších epizod v seriálu.. každopádně se ale ve výsledku jedná o dobrou zábavu a když k tomu přičtu fakt, že jsem velkým fanouškem seriálu, tak mi z toho vycházejí krásné 4 hvězdičky :) ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ano i já byl nadšen, že Futuráma je zpět. No a pak jsem si ten film pustil. Tak jako jo, je to delší, má to stejný humor. Nebo spíš má to stejný styl humoru, akorát se skoro vždy trefí tvůrci vedle. Chápu, komplikovanost příběhu, ve kterém se cestuje časem hned několikrát je obrovská, ale u Futuramy to nesmí být na úkor vtipů a to se stalo. Takže sorry a do dalšího dílu se polepšete... ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuhle "taktiku" nechápu. Televize nám zruší seriál, tak začneme dělat filmy se zlomkovou hodnotou původního seriálu. Vzhledem k upadající úrovni Futuramy hlavně v páté sérii a ke kvalitě Futurama filmů (o šesté sérii ani nemluvě) udělala zřejmě domovská televizní stanice správnou věc. Není nic smutnějšího než upadající hvězda kultu, protože se na něm chce co nejvíc lidí přiživit a vypustit do světa pod jeho hlavičkou něco nedůstojného vzhledem k jeho reputaci (Futuramu dost možná przní ti samí co Simpsny). Vypovídá o tom i hodnocení filmů, které je více či méně hluboko pod 80%, kdežto původní seriál se vyhřívá ve světle reflektorů ve společnosti těch nejlepších seriálů všech dob... Takovéto počiny si kultovní záležitosti nezaslouží... 60% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Seriál Futurama mám hodně moc rád. Je to pro mně přísun velmi dobré zábavy. Na film jsem se hodně moc těšil, protože jsem od toho čekal něco jako Simpsonovi ve filmu. Čekal jsem od toho nehoráznou zábavu. Bohužel jsem neměl čekat nic. Nedostal jsem ani jedno z toho, co jsem čekal. Zábavné to bylo opravdu minimálně. Sem tam padla nějaká hláška, které jsem se lehce pousmál. Moc mně nezaujal ten příběh o cestovanání časem. Ale na druhou stranu se mi líbilo, jak to všechno zapadlo na konci do sebe. Co z toho tedy vyplývá? Určitě jsem rád, že jsem to viděl ale budu hodně pochybovat, jestli budu chtít vidět další díly a jedno je jisté na 100%. Seriál je mnohem ale mnohem lepší! Je to škoda, protože se z toho dalo vytřískat mnohem víc. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Creator: Matt Groening, Developer: David X. Cohen, Teleplay: Ken Keeler .. Mám mírné rozpaky. Podobně jako v Simpsons Movie je děj proložen těmi nejaktuálnějšími posměšnými narážkami (FOX, internetový spam, ochrana osobních údajů, globální oteplování včetně hlasu hostujícího Al Gore:-*) nebo spousta klasických (200X vs 300X, vědecké poznámky, xx-násobné cestování časem vše v absurdních souvislostech) či kultovních (Terminator, Star Wars) sci-fi motivů. Ano, místy se mnou sice smích otřásal, ale na nejvyšší příčky tento epizodní slepenec, protkán společnou linii jaksi nemá. Futurama zkrátka vyčpívá o něco dříve než genialita Simpsons, jelikož zatímco ti se šestou sérii odráželi k několika následným vrcholným sériím, zde ten odraz prostě nevidím.. Jako jednorázovka přesto ucházející a servírování několika dílů v podobě „pseudo celovečeráků“ originální.. 70%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno