Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička nebyla bůh ví co, ale věděla to a díky tomu se stala celkem podařenou záležitostí na nedělní dopoledne ke kávě a štrůdlu (a práci na počítači). Tyhle filmy jsou jako zvuková kulisa ideální. Manžela na hodinu jsem ale i tak sledoval na 100% a přísahám, že 10 minut po skončení si nepamatuju o čem to sakra bylo a ani si nevybavuju jediný povedený vtip, povedenou hlášku nebo scénku, u který bych se usmál. Dvojka se úplně minula s jedničkou a je to škoda. Jak řiká malylada. S jedničkou to nemá skoro vůbec nic příběhově stejného a je to jen dojná kráva na "známé" značce. PS - Ani ten David Novotný to tentokrát nezachraňuje. Facku scénáristovi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BUDEME DĚLAT? TO TU SVATBU ZRUŠÍME?...“ /// Takže nám chlapáci přestali vopravovat a začali řešit ženský (ovšem místo bodovýho hodnocení jsou na pořadu vztahy!). Hlavní je pak vztah slovenský zlatokopky k Milanovi. Mělo by to bejt asi vtipný, ale kromě chlapskejch akvabel se mi huba nekřiví. Komedie bez humoru – prostě česká rychlokvašáková filmařina, který stačí k celovečeráku dva banální nápady. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlapská akvabela. 2.) Chci bejt ženská zlatokopka. 3.) Zoufale se nudím. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Předchozí film diváky bavil, takže Svoboda neváhal a rozšířil svůj imaginární svět. Tentokrát můžeme sledovat smíšené družstvo akvabel, jehož mužská část je tvořena amatéry, ale i tak se klidně může z okresní soutěže kvalifikovat na mistrovství světa. Svoboda tedy zase ukazuje, že se nepohybuje v mezích reality. Znovu však nabízí pozitivně naladěný snímek. Bohužel je trochu upozaděn Novotný, prim hraje Polívka a jeho podivný vztahový guláš. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky nijak nepospojovaná plejáda nudných scének. Smršť sexismů, blbého humoru a nevkusu. Již jaksi tradičně tragická zvukařina, díky které není půlce dialogů téměř rozumět, což je ale možná i dobře, jelikož jsou stejně hloupé a zbytečné jako celý děj a zbytek filmu. Zbytečnost a absurdita je výstižný a dostatečný popis všeho, co se ve snímku děje a to je tak vše. Naprostá ztráta času. odpad! ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Je lepší zůstat u prvního, beztak už ne moc vydařeného pokusu, než se pokoušet o další. Nevím, jaké měl tento film ambice, ale v podstatě šlo o další zbytečné pokračování. Bez jediného nápadu, bez jediného smysluplného pokusu o humor, s ubohým scénářem. Vrcholem je pěvecký pokus Bolka Polívky. Jen těžko se dalo vydržet až do konce, ale podařilo se. 1+ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama