Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Patřím ke skupině lidí, kteří se mohou královsky bavit a udržovat přitom zcela ztrnulý výraz - a tenhle pořad je jedinou, krásnou výjimkou, která toto pravidlo potvrzuje. Když jsem narazil na první klípky, bylo to jako zjevení a strávil jsem dlouhé noci hihňáním u kompu se sluchátky na uších a probouzením mých spolunocležníků ze sna. Sice si musím průběžně hledat na wikipedii a google různé odkazy na americkou popkulturu, které se v pořadu dosti hojně vyskytují, ale stojí to věru za to, přátelé. Možná vám to bude trvat dva, tři díly, než se do toho naplno dostanete, pak už je ale vše ztraceno. Dokonalé a nepopsatelné. p.s. Pozor, tohle platí pouze pro americkou verzi s moderátorem Drewem Barrym. Britská verze je teprve nesmělým krůčkem ke genialitě. ()

Reklama

dave14 

všechny recenze uživatele

Geniální improvizační show, který Partička nesahá ani po kotníky. Trio Ryan Stiles, Colin Mochrie a Wayne Brady společně s hostujícím čtvrtým účastníkem (nejraději mám Chipa a Brada) předvádí ty nejdokonalejší scénky, u kterých skoro neustále řvu smíchy. PS. Nová show s Aishou Tyler jako moderátorkou je zatím o trochu slabší, ale věřím, že po pár epizodách to bude už jen a jen lepší. Ovšem ústřední trio komiků jede stále na 100%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když mimořádně nadaní lidé improvizují, tak je ohromná zábava, kterou dokážeme ocenit zejména mi talentovaní, kteří dokážeme bez problémů zahrát balvan, falešně zpívajícího trémistu či jakékoli zvíře, které zrovna není na scéně. Líbí se mi v podstatě vše, co jsem viděl, ale za nejstylovější kousek považuji Ryanův a Colinův noir - http://www.videacesky.cz/skece/whose-line-is-it-anyway-vypraveci-1. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama