Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

t_gon 

všechny recenze uživatele

Náběh tohoto kousku díky dobře střiženému traileru a hlavnímu hereckém duu sliboval neskutečnou jízdu. Vždyť prásknout vedle sebe již kultovního Stiflera s věčně na šrot „Bad Santou Thorntonem“ je myšlenka výborná. Tihle dva si mohli dávat do řepy jak verbálně tak fyzicky a nic míň jsem od toho ani nečekal. Ale kromě fajn úvodu, kdy Thornton terorizuje fyzicky děcka základky při hodinách tělocviku, dostaneme dvě fajn „držky“ a toť vše. Tady mě Scott zklamal jak nikdy. Přijde na plac v kukuči ubrečeného a zakřiklého usmrkance, který nemá koule ani na to, aby si jednou za film pořádně otevřel hubu. Věčná škoda toho potenciálu… ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se štípnout, toto je opravdu komedie, kde hraje Billy Bob Thornton a Susan Sarandon??? Představte si, že ano. A největší suchar je tu naprosto nečekaně Seann, který prakticky nemá co hrát. Oproti tomu hromadu prostoru dostává Randy Hickey, pardon Ethan Suplee, ten se mi naštěstí jen tak neomrzí. Co se týká námětu, byl by tu obrovský potenciál. Osobně jsem narazil až na vysoké na tělocvikáře, kteří byli podobně od rány, takže zdravím Boba a lituju neviužité síly této komedie. ()

Reklama

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Oznacenie “ komédia ” v suvislosti s tymto filmom mi pride ako vydareny vtip, narozdiel od samotnej snimky. Billy Bob Thornton a Seann William Scott boli ok, scena na beziacom pase a s Mr. Woodcockom na lehatku v zavere - vydarena. A ak dobre ratam...dohromady som sa zasmiala asi "az" 5 krat ... ;) Taaakze, ak neviete kde premrhat 87 minut vasho zivota, odporucam tento film... ;) 2/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton je tu opět jako drsné hovádko, Ethan Suplee zase v jeho typické roli dementa. Za to S. W. Scott je těžce průměrnej, ačkoli za to sám asi ani moc nemůže, protože většinu gagů mu sebere právě ta prvně zmíněná dvojice. A víc toho ani film neobsahuje. Je to prostě lehce nadprůměrná oddychová sranda. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Na Seanna Willliama Scotta sa mi stačí len pozrieť a už sa smejem. Je to podla mňa Pán Komik a spolu s Jimom Carreyom nemajú konkurenciu. Film o chlapíkovi, ktorého telocvikár na hodinách telesnej stále mučil a neskor si chce vziať jeho mamu za ženu. Dej je miestami trošku nudný ale dávka humoru je aj napriek tomu dobre rozložená. Sem tam sa vo filme ukáže nejaká oplzlosť, ale vždy je to ešte v rámci normy únosne. Vtipné hlášky, ktoré nenechajú vašu bránicu na pokoji. Morálny zaver je tiež v poho. Rodina komédia, ktorá pobaví a nebude to pritom strata času ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)

Reklama

Reklama