Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Nápad "mladík vs. přítel jeho mámy a zároveň bývalý neoblíbený tělocvikář" není rozhodně špatný, ale přehnané vyobrazení Woodcockovy osobnosti zařazuje tento film do obsáhlé škatulky "americká ujetá komedie". Některé scény stály za to ("Vůdkok píchá máámuu"), ale většinou (scény Woodcock vs. Farley z dětství) to nebylo ono. Celkově mě i zklamal Seann William Scott, a taky absence toho tradičního good-feeling pocitu z dobrého konce, ale tady to jaksi chybí. Prostě nic moc. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Thorntona mám rád, ale i když tento film má celkem kvalitní obsazení, tak nedosahuje nějakých velkých kvalit. V průběhu filmu sice zazní dost hlášek na to, aby se člověk díval dál, ale celkově nic moc. Stiffler hlavně zklamal, čekal jsem větší odvaz. 40% P.S.: Viděno v dabingu, takže pravděpodobně originál bude o něco lepší. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Väčšinou dávam pri podobných filmoch tri hviezdičky, ale tentoraz je to nehorázne o ničom a po filme som si povedal - aha, no dobre a čo. Pár krát som sa síce zasmial, najmä nakrúcanie videí bolo slušné aj záverečný súboj bol v celku vtipný, no to je všetko. Snáď len pri posledncýh minútach som sa dosť pobavil, preto škoda, že to prišlo až tak neskoro. Možno nejaké to plus za Susan Sarandon a jej domáce video:) ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Celý námět a průběh filmu je už tak moc v komediích ohraný, že se dostal i do pěkné řádky hororů a dokonce i v nich už je ohraný, takže originalita je tu až na jednu věc naprosto nulová. Tou jednou originální věcí je role S. W. Scotta, jenž tu hraje snad největšího slušňáka ze všech jeho dosavadních rolí. Naopak role Woodcocka se povedla nehorázným způsobem a nebýt takového suchara, celý film by s jinak minimální vtipností (až na ten běžící pás nebo díru v silnici) byl úplně o ničem. Celkově tedy průměrná komedie, ale do nudného dne slušná oddychovka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $25,799,486Tržby Celosvetovo $33,621,851Tržby za predaj DVD v USA $11,177,412 //počet predaných kusov 598,476║ Dalo sa, celkom znesiteľný Seann William Scott, fajn Billy Bob Thornton, aj keď tu zábavnosť nemá veľkú tendenciu, miestami to slušne pobavilo, nebolo to ani nijak zvlášť otravné, taký čistý priemer. /50%/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)

Reklama

Reklama