Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Blood311 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sice není nijak extrémně odlišnej od ostatních, ale mě prostě zaujal, dokázal bych se na něj koukat dokola... ()

Babbsi 

všechny recenze uživatele

Svého času to byl jeden z mých nejoblíbenějších filmů. A má proč, protože i dnes se na něj mile ráda podívám. Zatím mě herecký výkon mladičké Lindsay nikdy neomrzel. ()

montrose 

všechny recenze uživatele

Louisu a Lotku jsem četl v dětství a po shlédnutí tohoto filmového zpracování se opět raději vrátím ke knize. Přišla mě totiž mnohem zábavnější. A navíc mám oblíbenější herečky než je Lindsay. Nechápu zdejší vysoké hodnocení, je totiž spousta povedenějších rodinných filmů. ()

Jurge 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca rodinná komédia, ktorá ma vždy spoľahlivo pobaví a urobí mi radosť. Výborné dialógy a herci na čele so skvelou Lindsay Lohanovou,ktorá ešte vtedy mala rozum,vedela hrať a bola pekná. Ale aj štúdio Disney vedelo tvoriť kvalitné filmy,nie také vtákoviny ako dnes. Na tento film sa môžu pozrieť rovnako dospelí ako deti. A ja nebudem váhať a s radosťou si ho zas pozriem. ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Na přelomu dubna a května jsem to viděl třikrát během tří týdnů, což, myslím, mluví za vše! První film mojí oblíbenkyně LiLo. Vzpomínám, když jsem byl menší, asi 13 let, tak jsem tohle viděl poprvé a už tehdy mě tento film a hlavně Lindsay uhranula :D ()

FanynkaFilmu 

všechny recenze uživatele

Milá podívaná s tehdy rozkošnou Lindsay Lohan, když ještě uměla hrát... Vlastně je to z její strany jediná dobře zahraná role (dvojrole) .... ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Moje dětství v jednom filmu :) Nejlepší pro mě z celýho filmu jsou scény v táboře. Ale i po něm je to docela super. Londýnské scénky moc nemusim, zato ty ,,vinařské". Lindsay byla fakt třída :) ()

PinkButterfl 

všechny recenze uživatele

Príjemná rodinná komédia, musím uznať, že Lindsay je naozaj veľmi zlatá a dvojrolu zvládla bravúrne. Celkovo mi ale film pripadá príliš "hollywoodsky sladký"... ()

Elchar 

všechny recenze uživatele

Velmi vttipná komedie. Lindsay to v mládí opravdu uměla, v tomhle ze všech herců hraje nejlíp, a to dokonce hned dvě postavy. ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Moc krásný rodinný film, který jsem jako malý zbožňoval. Kdykoli ho dávají v televizi, tak se na něj, i po těch letech, rád podívám. ()

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Film (byla jsem na něm v kině jako desetiletá), který jsem si nedávno pustila s chutí, stále mě baví. I moji 10letou sestřenku. A četla jsem Luisu a Lotku - překvapivě krátká knížka - ale tady je sranda. Trochu jako dospělá začínám závidět dům s vinicí... ale pohádka o krásném princi tu prostě jen má jiný průběh. ()

anna.ure 

všechny recenze uživatele

Skvělý rodinný film, který znám už od dětství. Ještě nezkažená Lindsay Lohan zde hraje dvojroli, kvůli které si ji zamilujete. Oddechový film, u kterého se zasmějete. ()

jencek 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle film mám místo v srdíčku.Je to určitě ovlivněno tím,že jsem na něho koukal s dcerami v době,kdy jim bylo stejně jako filmovým hrdinkám v podání Lindsay Lohan.To ale v žádném případě nemění nic na tom,že je to milá a krásná pohádka o lásce a rodině.Když vidím nádherný úsměv Natashy Richardson a vyjevenou Cruellu z Dalmatinů na lehátku uprostřed jezera,rád se k té pohádce vracím. ()

phoebinka 

všechny recenze uživatele

Pohodova detska klasika na nedelni odpoledne, kterou jsem si pustila na Netflixu poprve v originale. Myslela jsem, ze objevim nejake zasadni rozdily, ale cesky dabing je velmi dobry. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ja nie som moc na tento typ amerických rodinných filmov, ale toto naozaj vyšlo. Skvelý nevulgárny Humor, dojímavým scénam sa tiež nevyhnete, jednoducho pohodové pozeranie ozaj pre celú rodinu (okrem intelektuálnych beštií čo musia byť za každú cenu nad vecou) ()

EricNor 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to líbilo. Celý nápad Ericha Kastnera je povedený. Nápad je velmi důležitý. Může to ovšem pokazit provedení, ale tohle není ten případ. Původní předlohu neznám, ale jak jsem pochopil byly obě rodiny poněkud obyčejnější, než v tomto filmu. Ale bylo to veskrze příjemné a v některých místech jsem se usmíval jak měsíček. Lindsay Lohan to hraje fakt přirozeně. Prostě talent. Komorník se služebnou jsou takové roztomilé figurky a společně s Meredith doplňují celý film. Jinak k názvosloví - tohle není remake, to je nová adaptace. Remake je film, který vychází z filmu, kde byl původní scénář. Například Poseidon je remakem Dobrodružství Poseidonu. Zjizvená tvář je remake. X verzí Olivera Twista nejsou remaky prvního filmu, ale prostě nové adaptace, stejně jako Muži, kteří nenávidí ženy nebo Duna. ()

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama