Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Joll 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, povětšinu času nevtipné a ujeté, moc na to aby to bylo vkusný a málo na to aby to bylo zajímavý.Dost mě to připomělo Comeback kterej byl přímo otřesnej, tady se to zvládlo o fou líp, ale myslím, že vám bude líp když to neuvidíte.Scotta mám docela rád a tohle je snad jeho nejhorší film společně s neprůstřelným mnichem a ten si mi snad líbil víc než toto.Čekal jsem zábavnou sportovní komedii jaký dělá třeba Ferrell, ale po chvíli bylo jasný že to bude trošku slabší tak jsem si říkal alespoň jako Balls of Fury, ale i to bylo lepší protože tam se nebáli to trošku víc rozjet a pustit uzdu fantasii. Tady jim to nějak nevyšlo jako by to psali i režírovali dva různí lidi a každej tam chtěl něco a nakonec to dopadlo jak to dopadlo. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Od tvůrců Zahulíme uvidíme". Tohle bohužel naprosto platí. Film o ničem, kde se jen občas objeví slova jako péro, hovno atd, a divák se z toho má podělat smíchy. Režisér Danny Leiner nemá absolutně žádný talent snad na nic. Dramata by mu možná šla líp, protože jeho komedie jsou příšerně nudný a zasmát se u nich, to už je fakt svátek. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak moc pěkná trapárna.Vždycky když vyjde nějakej sportovní film,vzpomenu si na První ligu,což bylo nesmírně zábavný,a musim ten film vidět.Ale bohužel tohle není vůbec vtipný.Tenhle herec,kterýho už začínám dost nesnášet,se po Prcičkách pořád točí v bludnym kruhu komedií,kde se blije,sere,žerou se výkaly a podobný dementnosti.Děkuju,ale víc už ne.10%. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

To ten scénář byl na papíře fakt dobrý? Nedokážu si to totiž představit. Ten scénář je naprosto zoufalej a jeden z nejhorších, co jsem viděl. Trapnej fekální humor a většina gagů vyjde totálně do ztracena. Scott je ucházející a nebýt jeho, bylo by to tady v černých číslech. Nechápu proč tohle někdo natočil a pak to pustil do světa... ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Na tom nechutném ksichtovi Stiflerovi byla jediná dobrá věc jeho máma. Ta se ale tady nekoná. Zato tu máme blitky, sra.., psí ejakulace, prostě pošušnáníčko pro teenagery v té době mezi dětstvím a dospělostí, kdy ještě mají dětský smysl pro fekální humor, ale tělem už patří mezi dospělé. /18. 3. 12./ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)

Reklama

Reklama