Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

MAXIKILLER 

všechny recenze uživatele

Příjemná tenisová komedie s nenapodobitelným Seannem W. Scottem. Randy Quaid je taky komik první třídy, a je škoda, že mu ve filmu nedali větší prostor. Takhle jsou všechny vtipné situace postavené výhradně na "Stiflerovi". Ten to ale i sólo dokáže poměrně slušně odtáhnout. Stále je tam ovšem spousta drobných nedostatků, a tak trochu zamrzí, že se od začátku jedná o "videovou" záležitost. Trochu více pozornosti, a mohl to být úplně někde jinde. Takhle jen lehký nadprůměr. 3,5 * ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Většinu času to vůbec není nějak vtipné a prostě to jen tak je. Kupodivu mě to nějakym divnym způsobem nenudilo. Sean William Scott je dobrej a jsou tam i vtipný scénky alá Napoleon Dynamite (třeba když Scott poguje, nebo jeho indiánský sny atd.) Je to vlastně hrozně průměrnej film, ale má to štěstí že má v hlavní roli nadprůměrnýho komika. ()

Reklama

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem se opravdu snažil smát. Ale copak se má u komedie divák snažit? Přece samotný film by měl diváka k smíchu donutit. Bylo to naprosto sterilní. A to to říkám velice slušně. Nebylo tam nic, nad čím by se člověk mohl alespoň trošičku ohlédnout. S. W. Scotta mám celkem rád, a proto jsem také uvěřil celkem slušnému hodnocení. Ale co tam ten kluk vlastně předváděl? Špatnou karikaturu J. Carreyho (blicí scéna apod.)? Myslím si, že tímto směrem by se americká komedie pro mladé ubírat neměla. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Balls Out je především a jen o postavě Garyho a hereckém výkonu Seann Williama Scotta, který tuto šílenou figurku ztvárnil. A výsledek je vážně mizerný. S.W.Scotta má hodně rád jak jako herce, tak především jako komika, tady to ale fakt neklaplo. Tedy, neřekl bych, že to byla rozhodně jeho vina, postava Garyho je totiž jednoduše špatně napsaná a vymyšlená a v mých očích byl Gary po celou dobu pouze trapným, nesoudně extravagantním pitomcem, kdy jsem ani vlastně netušil, jestli autoři zamýšleli, že má působit na diváka jako skutečně takový trouba a hňup, nebo je to naopak vlastně vykutálený lišák, nevím a toto rozhodování se mi navíc ani trochu nelíbí. No a jelikož hlavní postava, kolem které se točilo naprosto vše ostatní v tomto snímku, stála za prd, zbytek tak nemohl samozřejmě dopadnout o moc lépe, že? Zápletka je naivní, hloupá, nedržící pohromadě, většina vtipů vyzní do prázdna a navíc nejednou zavání i nemalou trapností, nechybí ani fekální humor, který mě osobně jinak vůbec jindy nevadí, ale i ten zde byl jaksi mimo, zkrátka komedie Balls Out mi přišla nesoudně šílená, přehnaně exhibiciózní, plná blbých vtipů a ještě blbějších postav. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama