Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Už jednička se mi nelíbila. V domě, kdy se na nás chrlí jeden animák za druhým, tohle zkrátka neohromí, ba naopak, unudí k smrti. Už u jedničky se mi zpracování kocoura vůbec nelíbilo. Taková divná, oranžová koule. No grafici by se mohli polepšit. Dvojka je ještě horší. Příběh je trapný, nudný, jedno velké klišé. Záměna kocourů - to už si nemohli vymyslet něco lepšího? Tohle už bylo ve filmech snad milionkrát. Něco tak neoriginálního jsem dlouho neviděla. Sranda nikde, vtip, herecké "výkony" nezaujmou, jsou špatné. Prostě blbost. Myslím, že to nenadchne ani malé děti. Garfield měl zůstat na papíře jako komiks, kde mu to sluší. Ne se cpát do filmu za každou cenu! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Na plátně máme Garfielda podruhé. A, želbohu, zachází ještě dál než jednička. Pokud jsem humor jedničky označil za infantilní, humor ve dvojce je vyloženě pitomý (dá-li se o humoru hovořit) a primitivní snad i pro děti školního věku. Nebudu se již pohoršovat nad nereálností celého projektu, jak jsem činil u prvního snímku. Tudíž skutečnost, že by Garfield do Londýna nikdy neletěl a s největší radostí by zůstal doma, kde by spokojeně celou dobu jedl a spal, ponechám stranou... Film má pitomý děj, již zmíněný nesmírně dětský humor typu "mluvící zvířátka pečou dort" a "brilantní" zápletku s dvěma totožnými kocoury... Nezbývá než doufat, že se trojky nedočkáme. Nerad bych svého oblíbence označil za "odpad... 20% ()

Reklama

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Tak po prvním díle přišlo i druhé zklamaní. Dvojka se sice od jedničky liší dějem, ale to je tak vším. Myslím, že jsem se skoro nezasmál, což bych asi u tohoto filmu měl. Celou dobu jsem fandil záporným postavám, což je asi taky špatně ?. Jediné na co se dalo koukat, byla krásná přítelkyně Garfieldova páníčka (ani si nepamatuji jméno, což bych asi taky měl ?). Usuzuju, že tento film si nebudu dlouho pamatovat, jelikož mě nějak moc nezaujal. ()

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že jsem tohle dílko neviděl. Jak tak sleduju ani jsem o nic nepřišel, co? Ale můj bráška přijde z kina a říká : "Štěpo, ( to jsem já ) sem byl na Garfieldovi a bylo to uplně drsný. Prostě krutý, a bum, bžum, bác, klep, nalhgal + všelijaké další citoslovce a řekl jsem si: Tak to přece jenom ohodnotím, protože tohle bylo strašný a věřím, že bráška spoustu scén a citoslovců vynechal... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dva naprosto stejní digitální kocouři, spousta trikově upravovaného zvířectva, chvíli nic a pak někde normální herci. A z nich má největší prostor Billy Connolly jako poněkud neschopný a nevýrazný padouch. Ono je to tak lepší, protože pasáže, ve kterých se vyskytuje více lidí, nemají takový spád, ani nejsou moc vtipné. Průměrný rodinný film, u kterého se budou nejlépe bavit děti, ale celkově to rozhodně není horší než jednička. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Carlylejský zámek, sídlo Garfieldova dvojníka, je ve skutečnosti zámek Howard ve Velké Británii. (ČSFD)
  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama