Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (209)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tancující krávy a kozy... WTF? Plytké a hloupé pokračování, které fanoušky comicsového Garfielda velmi pravděpodobně dožene k nesnestielnému zoufalství. Vtipný zevlák se transformoval v trapného hlupáka, který vezme první příležitost ke glose svého okolí, která se mu namane. Scenáristický výplod je ostudný, příběh hloupý i v rámci žánru (vykrádačka Císařova pekaře mi ke štěstí nestačí). Krátké, infantilní a strašně okatě pošilhávajícící po peněženkách vašich maminek. Nedávejte je z ruky. A Davisi, ty nech tu kočku už v klidu dožít. ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Tak zbytočné, ako by to len mohlo byť. Jednotku mám strašne rada, ale toto bolo celkom trápenie. Ešte, že pri tom nebolo treba vôbec myslieť ani sa sústrediť. Mohla som si pritom navariť, najesť sa upratať a aj tak to bol stále silný podpriemer. Nemyslím, že bol dobrý nápad pokračovať v niečom, čo sa len tak tak podarilo na prvý krát. Fakt, že v jednotke rozprávali dokopy 4 zvieratá, tri mačky a jedna myš mi bohato stačil, lebo som odporca hraných filmov, kde zvieratá rozprávajú. Keď chcú debatovať, nech sú aspoň kreslené. Dve hviezdy sú len za scénu, kde robili lasagne a za to, že som to pozerala v slovenskom dabingu s Marcinom v hlavnej úlohe. Inak by to hádam ani Garfield nebol. 2* ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Upřímně, po tom, co kritika strhala první filmový počin s Garfieldem v hlavní roli jsem nevěřil tomu, že se objeví jeho pokračování. Diváci však názor s kritiky nesdíleli a film slušně vydělal a bavil nejen děti po celém světě. A jsem rád, že se druhý díl objevil. Bavil jsem se náramně a to i přes to, že kritici opět trousí mezi zuby hanlivá slova. Copak v dnešní době nemůže film POUZE bavit? Zvlášť takový, který je určen hlavně menším divákům? Co na tom, že dějová linka pokulhává, postavy jsou nevyvážené a Jon s Liz nedostali tolik prostoru, kolik by zasloužili? Tento film je tady proto, aby pobavil. Je tady proto, aby se děti smály a rodiče nenudili (hm, přemýšlím, zda se nějaký rodič nudil, pokud si ale pamatuji, sál se bavil NÁRAMNĚ). ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo...Chápu že těm kteří komiks neznají by se to mohlo aspon trochu líbit, v nejhorším případě je film alespon nebude otravovat. Ti kteří znají a mají rádi komiksového Garfielda, budou asi mlátit hlavou o stůl. Film není vtipný a do horoucích pekel ho mimo jiné posílá i neskutečný český dabing! Řeči o tom že náš dabing je výborný jsou naprosto mylné - kdysi možná nyní už ne! Garfield jednoznačně zklamal, ale upřímě řečeno už se to dalo po jedničce čekat! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)
  • Tvůrci zachovali kontinuitu a stejně tak jako v prvním dílu je počítačem animovaný jen Garfield, nyní ještě se svým dvojníkem. Zatímco obě kočky vytvářel tým 30 animátorů, ostatní zvířata jsou živá a staralo se o ně jen několik trenérů. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama