Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne nenarocna "sportovni" komedie, ktera je sice naprosto stupidni, obcas zbytecne zabredne do nejakejch dojemnejch momentu, ale vicemene to svizne odsejpa a je to docela zabava. Film stavi hlavne na hlavni trojce dementu, pricemz Schneider je tu tentokrat ten nejnormalnejsi, to co predvadi Spade s Hederem by se mohlo dat pod definici retard. Obcas, aby nebylo dementu na obrazovce malo, se pripoji i hyper hovado Nick Swardson, takze to uz mame ctyri retardy a to je na jeden film vic nez dost, takze kolikrat ma clovek spis nez fandit jim, chut je nakopat do kouli. Ale i kdyz tu nejsou zadny moc masakralni vtipky a vicemene se deje furt to samy, stejne to tech 90 minut zabavi a o to slo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tři dospělí idioti hrají s dětmi baseball a já se tomu mám smát. Tomu rozumím, ale moc mi to nejde. Těch skutečně zábavných fórků je tady totiž strašně málo, víc je těch slabších, pak nějaké neškodné a na fekál taky došlo. Nejhorší na tom ovšem je, že obvykle rád přihazuju nějakou tu hvězdu, když někoho napadne natočit cokoli o zpocených postavách pobíhajících v dresech na hřišti, ale v tomto případě na to nemám odvahu. ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Šmarjááá, to byla ale kokůtkovina... Marně dumám jestli byla větší blbost tohle nebo o rok dříve natočený žánrově stejný film "Zpátky ve hře" s Martinem Lawrencem. (oba filmy jsem videl v rozmezi dvou dnu tak sorry, že takhle srovnávám) Ale přeci asi jen tamto bylo horší... nevím to jistě, ale myslím že jsem se tady možná jednou, dvakrát zasmál ale myslím, že to byl ten smích typu "no to snad ne!" Nedostatky jako nelogicky chovani postav, predvidatelnost deje ani nestojej za zmínku.. tohle byl prostě špatný film. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dementní komedie mam rád a ještě když tam je Rob Schneider, tak už neni co řešít, jenže tohle byl fakt moc velkej náklad i na mě. Když přejdu, že opravdu povedenejch vtípků je jen pár a že to ostatní je většinou nemile trapné a že Jon Heder si opět zahrál(?) retardovaný hovado, tak se bohužel dostanu jen k závěru filmu, kterej už ale opravdu jen tak opominout nejde, takový moralizování o šikaně se jen tak nevidí a ta závěrečná naprosto příšerná udobřovačka mi fakt neudělala dobře ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Tohle museli natočit a vymyslet nějaký pošahaný blbečkové, kteří tam snad i hráli. To bylo fakt otřesný, až nemám slov. Bohužel jsem se musel i zasmát, jelikož větší hovadinu (až na Napoleon dynamit) jsem neviděl. Ani nevím, jestli dát odpad nebo jednu hvězdičku, ale asi jednu hvězdičku jelikož odpad dávám akorát tak mexickým telenovelám, co vidím tak 1 minutu když si jdu do kuchyně pro něco k zakousnutí. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama