Reklama

Reklama

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

  • USA Sin City: A Dame to Kill For (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Je další horká noc. Bezvětrná a vyprahlá. Dwight (Josh Brolin) hloubá o tom, na kolik způsobů to v životě zvoral a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Green) a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly. Marv (Mickey Rourke) se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvými těly a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal. Sebevědomý gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce ve hře porazit největšího padoucha ve městě, senátora Roarka. Zahrává si ale s nebezpečným mužem a události se vymknou kontrole. Striptérka Nancy (Jessica Alba) se jen těžce vyrovnává se smrtí Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná jeho smrt pomstít za každou cenu. V pokračování kultovního snímku Sin City se v několika propojených povídkách vracíme do města hříchu, plného kriminálníků, zkorumpovaných policistů, zabijáků a sexy žen. (A-Company CZ)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (994)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky za striptýz Jess a postavy Josepha Gordon-Levitta. Zbytek je předigitalizovaný k divákovi zcela zážitkově nepřistupný flick, který čerpá z vlastního srdce (Sin city 2005) a sexy postav (Eva Green dokonalá). Jednička je feeling dokonalého vizuálu, atmosféry a spousty oblíbených noir záběrů (hlavně Tarantinova scéna v autě) s dotykem filmového srdce a tvůrcovi vášní po krvi, drsnosti, nelítosti a brutality. Druhý díl nezobrazuje ani jednu zmiňovanou krásu a působí jako bez Rodriguezového podpisu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $13,757,804Tržby Celosvetovo $39,407,616Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,539,940 Tržby za predaj DVD v USA $3,586,817 ║ o nič horšie než prvý diel, atmosféru to má opäť vynikajúcu, obsadenie rovnako tak, jedine o čom to je chudobnejšie že príbehy nemajú až takú silnú razanciu ako prvom diely ale aj tak veľká spokojnosť /80%/ ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Z prvního Sin City jsem byl vydřenej. Z tohoto ze začátku rozpačitej, ale pak jsem si na stylizaci zvyknul a začalo mě to bavit. Komiks jsem četl a tenhle díl je podle mě asi nejlepší. Ve filmovém podání ale působí tak nějak zkratkovitě. Víc mě paradoxně bavila část s Gordonem-Levittem. Powers Boothe je opravdu skvěle odporný záporák. 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedničku mám rád hodně, ale tohle je jiné kafe. Samé explicitní neopodstatněné násilí, přeobsazení většiny postav (během těch devíti let dva herci zemřeli a koho vůbec napadlo to točit až po devíti letech?) Je to celé takové jiné a víc tupější. Čekal jsem víc, ovšem na druhou stranu jsem po trailerech ani moc doufat nemohl. Rodriguez nedokázal navázat na super jedničku. Škoda. PS : Asi by bylo snazší spočítat minuty Evy Green když je oblečená než naopak PPS : Po druhém zhlédnutí překvapivě mnohem lepší pocity...70%...[3.9.2014_Čsfd projekce_Cinestar Anděl] ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Frank Miller | Hudba: Robert Rodriguez | Distribúcia: Dimension Films | Štúdio: Troublemaker Studios, Aldamisa Entertainment, Miramax Films, Demarest Films, Solipsist Films | Rozpočet: 65 miliónov $ | Tržby: 31,6 miliónov $ (29.9.14) || Film, ktorý ma zo začiatku neuveriteľne pohltil, no ku koncu nechal úplne prázdnym. Neviem, či to bolo tým Jamesonom u vchodu, ktorý ma naladil (díky:), každopádne druhú pólku filmu ma už neovplyvňoval. Vizuálne ešte stále podmanivé, ale už raz videné, a obsahovo síce dobre rozohraté, ale bez akejkoľvek nadstavby k výnimočnu. Eva Green sa definitívne zapísala do top5 (upravujem, top3) filmových štetiek hollywoodu. Naopak, Gordon-Levitt herecky najzaújimavejší, akurát škoda občasného nelogického chovania jeho postavy. Tým ale trpela väčšina postáv, tak isto, ako aj absenciou fyzických zákonov. Ale to zas ku komixu patrí. Ps: Je zaujímavé, že to bude pravdepodobne finančný prepadák. 60% | Cinestar Anděl Praha, 3.9.2014 | ()

Galerie (97)

Zajímavosti (26)

  • Severoamerické tržby byly 13,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • Eva Green (Ava) a Marton Csokas (Damien Lord) si vo filme zahrali manželský pár. V skutočnom živote tvorili pár v rokoch 2005 - 2009. (beso74)
  • Ve filmu si měl zahrát taktéž ruský herec Alex Sparrow, který byl ale kvůli své automobilové nehodě nahrazen. (Dlee)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama