Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. MagicDo It Again 2. Come Out and Play 3. Cool 4. EverybodyI Feel the Earth Move 5. 22 Days 6. Be Anything (But Be Mine) 7. Sequence Groove 8. Give Up the Funk (Tear the Roof Off the Sucker) 9. Match Game Theme 10. Price Is Right Theme 11. Theme from S.W.A.T. 12. Yakety Sax 13. Family Feud Theme ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Typická jednoduchá sandlerovka. Děj filmu odhadnete během prvních deseti minut, ale originální nápad nabízí dost komických situací aby jste se celou dobu bavili. Film sráží jen pár pubertálních vtípků a samozřejmě moralitka v poslední třetině (ale co by jste jiného taky od tohoto žánru čekali, že). Pochvalu si jednoznačně zaslouží maskéři, stárnutí postav zvládli na výbornou. ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

Sandler natočil opravdu podivný film. Zatímco první půlka je jeho typická komedie, kdy se může vyblbnout co hrdlo ráčí a vtípky se pohybují na stupnici - super až neskutečný trapas, ve druhé půlce příběh nesmírně potemní a na jeho konci se nebudete stačit divit. Inspirace Dickensovou "Christmas carol" je sice do očí bijící, ale vše je podané docela originálním způsobem a celý film tak dostává úplně nové otáčky. Na čem Click hodně staví jsou herci. Sandler sice nijak nevybočuje z řady, ale Hasselhoff si svůj filmový návrat vyloženě užívá a Kate Beckinsale je prostě nádherná:). Za to, jak nestydatě ji Sandler obskočil, by ho měli okamžitě kastrovat!!! ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Deprese jak hovado. U "lol trapné pathos" scény umírání v dešti jsem řvala (i přesto, že v duchu jsem se sama sobě posmívala) a říkala si, že dám 4*, když to skončí pěkně temně (čemuž jsem samozřejmě vůbec nevěřila). No přece tak vysoko nemůžu hodnotit holywůdské megaklišé o napraveném sobeckém kariéristovi, kterého navíc hraje šulin Sandler! ..... Každopádně kdyby podobný námět vzal do ruky někdo s koulema a zálibou v trýznění diváka, role obsadil neznámými nounejmy a závěr utnul "v tu správnou chvíli", mohlo by to být vážně něco. (3,5*, ale fakt mi asi blbnou hormony) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

První část do chvíle, než se Sandlerovi začne posrávat život je fakt hodně vtipná, jenže hned potom vtipy zmizej a začne to bejt docela nudný a zkrachovalý. Ale v celku mám z této komedie příjemný pocit a Hasselhoff je prostě komediální bůh. Christopher Walken taky neuvěřitelně válí a Sandler jede svůj standart. Třešnička na dortu je Kate Beckinsale, které to v "Clicku" sluší nejvíc v celé její dosavadní kariéře. 70% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Na začiatku sekvencie, kde sa Michael (Adam Sandler) v kancelárii rozpráva so svojím šéfom Ammerom (David Hasselhoff), sú na Ammerovom nose viditeľné okuliare. O chvíľu neskôr zmiznú. (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama