Reklama

Reklama

W.I.T.C.H.

(seriál)
  • Francie W.I.T.C.H.

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál o magickém dobrodružství pěti dívčích čarodějek, natočený na motivy stejnojmenného světově oblíbeného komiksu. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

tempus 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem seriálu bezpochyby je ukončení seriálu po 2 sériích (o více teda nevím). Zaměření na holky, okolo 11 let nebrání tomu, aby mě to oslovilo nápady (třeba u boje Scotta Pilgrima proti Tedovi, jsem si vzpomněl na díl 2x19) a promyšleností. Obzvlášť závěr (poslední 3 díly) je promyšlený, kde kvalita předčí některé díly 1.série Avengers: nejhrdinové světa. Možná, by jste byli spokojenější, kdyby jste spojili Spiderman (běžný středoškolský život) a nějaký komiksový seriál s více postavami. Mínus je (holčičí) dětská postava Procházeče (a jeho matky). ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Nesmějte se, že hodnotím tak vysoko. Jako malý jsem koukal snad na všechny seriály pro děti a mládež, které dávali. Ale až teď mi prošel rukou obrázek z dětství a já si na to vzpomněl. Původně to bylo asi směřované holkám, ale já jsem se na pár dílů podíval a byl jsem ohromen. Byl to přesně ten druh seriálu, který mě bavil a já jsem od té doby viděl snad všechny díly. Teď, když na to vzpomínám, tak na to mám dobré vzpomínky a proto nešetřím ani na hodnocení. ()

Reklama

Morzael 

všechny recenze uživatele

No tak jsem byl příjemně překvapen. Čekal jsem nějakou vyloženě holčičí záležitost, ale nakonec to zase tak špatný nebylo. Tedy alespoň těch pár dílů, co jsem viděl. Příběh obstojný, animace taky dobrá, schopnosti různých postav dobře udělané, škoda jen tech trapných oblečků. Každopádně jako fantasy seriál pro děti proč ne. ()

Czernozub 

všechny recenze uživatele

No, tak tady jem byl hodně na vážkách. Ono totiž Gudaulin má pravdu že "Jde o tu nejtvrdší komerci, přímo o ztělesnění průmyslu masové kultury - naprosto se nejedná o nevinnou zábavu určenou dětem - jde o obdobu kýčovitých dospěláckých telenovel a akčních seriálů upravenou pro příslušnou věkovou kategorii, barevnou a náležitě zdynamizovanou", ale má jí i Ethos: "Proste sa na to dobre pozera." Za sebe říkám: mladší sestře to radši nepouštějte, ale jinak se můžete sami v celku dobře bavit. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Pro dospěláka je to samozřejmě nehorázná blbost, ale bylo by vrcholně nefér to hodnotit jako dospělák. Když si vzpomenu na svoje dětský oblíbenosti, tak myslim, že bych tohle vážně milovala. Pro malou holčičku je tam dost objektů, se kterejma se může ztotožnit, je to hezky kreslený a vůbec...neni to možná nijak originální, ale kolik dětí řeší originalitu? Já milovala klasický pohádkový prvky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (18)

  • Zatiaľ čo v seriáli mohli lietať všetky čarodejnice, v komikse mala túto schopnosť iba Hay Lin, a to vďaka sile vetra, ktorú ovláda. (metal.storm)
  • Kvůli klesající sledovanosti nakonec nedošlo k natočení původně plánované třetí série – vznikla dokonce petice za obnovení seriálu. (fiLLthe3DD)
  • Producent Andrew Nicholls navrhl, aby byl název „Kandrakar“ změněn, a to kvůli podobnosti s názvem města Kandahár v Afgánistánu – vzhledem k probíhající válce a obětem považoval producent název za neuctivý. Jeho přání bylo zamítnuto, avšak později byl přeci jen název upraven, a to na „Candrakar“, který později změnili na „Candracar“. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama