Reklama

Reklama

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu

  • USA Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Borat Sagdijev je kazašský televizní reportér, kterého ministerstvo informatiky vyšle do Spojených států natočit reportáž o tom, jak dobře se tam žije, z čehož se má pak kazašský národ poučit. Ve Státech se Borat snaží s každým spřátelit (tak, jak je zvykem v jeho zemi), ale pro to nemají místní pochopení. Ubytují se v příjemném hotelu na Manhattanu, kde Borat za svůj pokoj považuje již výtah. Vydá se do města, kde se chová stejně jako doma, což většinu obyvatel města pohoršuje. Boratova první reportáž na americké půdě je o tom, že Američané jsou lidé s velkým smyslem pro humor a že by se obyvatelé Kazachstánu od nich mohli učit (neboť jsou podle Azamatova zjištění až na 97. místě ve světě). Po reportáži se Borat v hotelu dívá na televizi, kde zahlédne kousek ze seriálu Pobřežní hlídka a zamiluje se do CJ, postavy, kterou hraje Pamela Andersonová. Druhý den se dostane mezi feministky, kde se snaží přijít na to, oč vlastně v tomto hnutí jde, ale nijak zvlášť je nevnímá, protože stále myslí na CJ. Feministky mu řeknou, že se jedná o Pamelu Andersonovou. Borat by ji rád poznal, ale nemůže, je totiž ženatý a jeho žena by mu dala co proto. V hotelu však dostane zprávu z domova, že jeho žena zemřela ve spárech medvěda, a tak mu už nic nebrání vydat se za CJ – Pamelou do Kalifornie. Jen ještě musí přesvědčit Azamata, že další reportáže musí natočit mimo New York... Protože Azamat odmítá po 11. září použít letadlo, musejí si obstarat auto. Ovšem nejdřív se musí Borat naučit řídit a poté pořídit samotný vůz. Jediné, co si však z rozpočtu můžou dovolit, je bývalý zmrzlinářský vůz, ve kterém se pak vydávají na cestu... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Ocenil bych sakra, kdyby se někdo zamyslel nad novým vzhledem tohoto zkriplenýcho csfd, aby se názvy filmů psali tak jak v cizině tak v češtině. 

Vidím tady název Borat USA ale musím rozkliknout více, abych zjistitl co je to za díl. 

 

DÁLE BYCH UPŘEDNOSTINIL ABY TU BYL NĚJAKÝ ŽEBŘÍČEK, ve kterým bude chronologicky uvedený, které filmy k sobě patří. Někdo řekne už jsi viděl Borata dvojku, a já nevím, jak mám vědět skara co je Borat 2 když tady to není označené jako jedna dva tři? ??? proč to tady není? Stránky o filmech a je to tady nepřehledné. 

 

A nebo totální zkriplení databáze podobných filmů.  

Příspěvek byl smazán administrátorem.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Pravdu díš, ve východní Evropě se znásilňují ovce a pasou ženy...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

logosi

logosi (hodnocení, recenze)

packa: No,ještě jsem to neviděla,ale proč ne,dám tomu šanci.Rozhodně nejsem zaujatá a kdo ví,třeba mě to chytne.

packa

packa (hodnocení, recenze)

logosi: Borat je slabej, ale Brüno, to je vejvar! Do toho se jistě zamiluješ ;-)

logosi

logosi (hodnocení, recenze)

To,že někomu tento druh humoru nesedí ještě nemusí znamenat,že je prudérní nebo nedostatečně inteligentní.Já například miluji Monty pythony a těm není svaté doslova nic a nebo seriál Community s naprosto nekorektním humorem.Jenže Boratovi jsem zkrátka nepřišla na chut' a myslím,že tak to má spousta lidí.

knoxvile

knoxvile (hodnocení, recenze)

Pamatuju si když jsem na tom byl před lety v kině a celé kino se pořád smálo. Je to jedna z nejlepších komedií, už jen proto, že měl Cohen odvahu natočit takový snímek nebo vůbec svoji originalitou. Možná je film trochu kontroverzní ale člověk, který má přehled o světě tak film pochopí a ocení. Chápu, že v dnešní prudérní společnosti se film nemusí líbit každému (neboť jsou tu rádoby moralisti, kteří nedokážou strávit trochu ostřejší humor). 

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

Vaši manželku v lese znásilnil a roztrhal medvěd když venčila vašeho reatrdovaného bratra :D.Po této hlášce jsem brečel smíchy.

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

Stejně je to jedna z nejlepších komedií, když jsem na to koukal po druhý, tak jsem nevěřil kolik hlášek mi uniklo. Borat je skvělej, jsem zvědavej jestli ho předčí Diktátor.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

Harri: správně jsi pochopil že svět kde žijem a sociální vztahy v něm jsou odpad :) souhlas s Bezdíkem

Harri

Harri (hodnocení, recenze)

Nechápu, v jakém světě to žiju. Ten film urazil snad naprosto úplně všechno, byl naprosto zbytečně vulgární a sexistický. Myslím, že z toho budu mít noční můry. Pro mě je to ukázka strašně primitivního humoru hnaného do extrémů a je to první film, který hodnotím "odpad". Jednou jsem se usmála -a to když Boratovi vypadla ta slepice z tašky v metru. Potom už vůbec.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

st123

st123 (hodnocení, recenze)

kurwac: Michal Hudák to dobavoval a uuuplne zle.A ked to davali v na Jojke tak este aj vystrihli jednus scenu ked sa tam Borat s Azamatom bili,skoro som umrel s tohoto filmu a cesky dabing je o 100% lepsi ako slovensky.

Tef

Tef (hodnocení, recenze)

Hloupé a zároven geniální! To je prostě Borat.. 4****

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

Ten kto je zodpovedný za slovenský dabing Borata by si mal nájsť iný job....

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Obdivuhodné, jak dokáže zachovat vážnou tvář i v těch nejšílenějších situacích. Když vás nějaký film donutí koukat se občas mimo plátno, musí jít o silný kulturní zážitek:-), jakým Borat bezpochyby je!...P.S.: možná "kulturní otřes" by bylo přesnější:-)))

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

gunsenrose: co je trapného na tom, když se někdo vykadí na záhon uprostřed města? nic. je to jen nechutné a někdo to musí uklidit. co je trapného na dvou nahatých chlapech, kteří vtrhnou na nějakou konferenci v hotelovém sále? nic. jen je to otravné a zdržující. ten článek V. Kalinové je jen pseudoinťoský blábol a Borat... je nuda.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Najprv raketový násstup v rozpadnute dedine plnej rumunov či čoho :-D potom to pomaličky upadalo... ale celkovo hodnotím dobre ;-D 4* pobavil som sa... hlavne na Pamele :-))

Pickun

Pickun (hodnocení, recenze)

Jinak ten font samozrejme neni tvoren z 4/5 azbukou. Rusky by se ten nazev precetl VOJADT.

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Vaše hlášky sú niekedy vtipnejšie než samotný film... :D :)

Související novinky

Druhý Borat má velmi dlouhý název

Druhý Borat má velmi dlouhý název

29.09.2020

Před pár týdny přišla zpráva, že herec Sacha Baron Cohen (Chicagský tribunál) nejenže natáčel pokračování Borata, on už ho dokonce stihl i dokončit, takže velice brzy dorazí na některou ze… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama