Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (419)

Psema 

všechny recenze uživatele

Sandler se odklonil od zajetého rodinného hašteření a mírně se vrátil zpátky ke svým trhlejším kouskům. Ačkoliv jsem si v průměru každých 5 minut říkal "what the fuck", bavil jsem poměrně dobře a bez zádrhelů jsem dojel k až příliš očividné pointě. Průměr každopádně zasloužený a mám pocit, že Sandlerem dokonce vítaný. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Některé momenty byly vážně vtipné a i když se jednalo o prvoplánové situačky, měly něco do sebe. Každopádně, jako hromada podobného materiálu, i zde jsou zbytečné trapné scénky, při kterých je lepší přepnout na jiný kanál, a mentorující postavy, které apelují na svědomí všech ... amerických diváků. Bůh chraň Ameriku! :))) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Komedie se Sandlerem nevyhledávám, ale tady mně zaujal náhodně viděný úvod (asi díky těm hasičům). Komedie bohužel značně osciluje mezi hodně vtipnými a kupodivu inteligentními dialogy a fekálním humorem, který si Amíci nějak prostě neumí odpustit. Klasickou ukázkou je prdnuvší si zachráněný tlouštík ležící zadnicí velikosti menší lednice na Sandlerově hlavě. Největší překvapení mně však čekalo v půlce filmu a to překvapení se jmenovalo Jessica Biel. Z té jsem paf už od komedie Lekce neslušného chování a tady byla opět skvostná! Sandlere! Jak já ti záviděl!!! :-). No, zpět k tématu... jinak komedie nijak nevybočuje z amerických mainstreamových komedií. nakonec zlí spláčou nad výdělkem a hodní zvítězí a řekne se při tom i nějaké to moudro po americkou vlajkou. Prostě tak jak to mají Amíci rádi. Za mně je to za 3 sežehnuté krysy. * * * ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ta lepší ze Sandlerovek. Dvojice Kevin James a Adam Sandler to umějí rozjet za každé situace a z jejich celkové party herců mi sedí nejlépe. Nevím jestli Chuck a Larry vykrádají Dva a půl chlapa anebo naopak. Ale jako komedii jsem si jí užil naprosto skvěle a jsem si jistý, že si to někdy zopakuju. Téma gayů se zhostili vtipně, neurážlivě a krásně poukázali na mezery ve společnosti. Za mě super. Navíc Dan Aykroyd jako šéf hasičů v New Yorku nezklamal a potěšil! (75 %) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle je tato komedie s Adamem Sandlerem bláznivá a střeštěná, tak neobvyklým způsobem, že Ben Stiller s jeho partičkou musí šoupat nohama. Po roce totiž vzniká další film, který se nemá za co stydět. Tahle růžovoučky přiteplená komedie je totiž opravdu dost zábavná a dost růžová, což se od ní dalo čekat. Jenže kdyby se to všechno nebralo tak vážně, možná by si to zasloužilo o nejeden bod lepší umístění. Celou dobu totiž film vcelku zajímavým způsobem vyniká. Adam Sandler hraje v romantické komedii trochu jinou postavu než je o něm známo. Trochu drzejší, trochu víc bláznivější než je u něj obvyklé. Přesto se tento film povedl, ne sice nijak oslnivě na první pohled, při kterém možná zarazí fakt, že konec filmu je relativně vážný na úkor toho, jak je celý film brán s nadhledem a podepřenou myšlenku ztrhává do ztracena. Výběr herců se víceméně povedl a nejen díky hlavní dvojce, ale i díky Aykroydovi nebo Buscemimu stojí se na tuto opět bláznivou komedii podívat. --- Víš komu můžeš věřit? Té služebné, Tereze. - Ona krade! - Krade? Proč ji nevyhodíš? - Bojím se. Myslím, že ovládá voodoo ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Když se v čase 19:02 jedna s dívek ptá Chucka (Adam Sandler), zda má něco k pití, že má žízeň, můžeme vidět, že z pokoje vychází 5 dívek, ale o pár sekund později, když jsou dívky u lednice, jsou jen 4. V dalším záběru je však zase dívek 5. (DanielW94cz)
  • Scéna ve škole, kde jeden chlapec udělá roznožku a praští druhého do rozkroku, je odkazem na film Krvavý sport (1988). (Nathaniell)

Reklama

Reklama