Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

teutates 

všechny recenze uživatele

Ja a romantika... fuuu... nooo Ryan Reynolds je tak sladký... áach... má byť dĺžeň na prvom a alebo na tom druhom?! a ktorá paní je maminka malej slečny... ju ju... ja ja... ehm, ehm. hej, no masaker... v prvom rade toto nie je o citoslovciach, opakujem nie je! Toto je také to milé, sladké prevedenie, kde samozrejme ako inak jeee šťastný koniec a kto za tým všetkým stojí..? eee, odporúčam pozrieť mladým ale aj starším slečnám, ale aj chlapcom a chlapom... v podstate všetkým, pretože "určite, možno" 6/10 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

"Originální!" přesně to jsem si říkal při závěrečných titulcích. V zápětí se mi vybavil motiv celého filmu, který prakticky vycházel z How I Met Your Mother - odmyslete si spoustu gagů, natáhněte pár dílů na celovečerák, přidejte konec a máte Definitely, Maybe. Ale i tak ve vyústění filmu originální. Máte pocit, že se díváte na HIMYM, ale čekáte, že na konci filmu zjistéte, kdo je Mayina matka. Nicméně stále tápete. A i když zjistíte pravdu, chcete vysvětlení - proč rozvod??? Pár minut tápate a pak zjistíte, že jde jen o prostředek, jak se dostat k hlavní poentě... Celkově se dějově jedná o vydařehný snímek s geniálním ženským obsazením (kromě Rachel Weisz jsou pro mě ostatní představitelky neznámé, ale do rolí přesně pasují!). Ovšem nejvíc snímku přidává malá Abigail Breslin, těším se na její další role. ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jde o romantickou komedii, je potřeba ocenit fakt, že navzdory aktuálním trendům je z filmu cítit spíš Allen než Apatow… Hlavní hrdina (obstojný Reynolds) se tu na přání malé dcery obratně prohrabuje svou partnerskou minulostí a svůj milostný rejstřík představuje jakožto vtipnou detektivku ze života. Tu mu pak svými vstupy v rámci „pátrání“ velmi mile nabourává sympatická Abigail Breslin („What´s a threesome?“). Svižnou konverzačku plnou malých životních pravd navíc obohacují Bill Clinton, Nirvana a tradičně skvělá Rachel Weisz. Škoda jen toho až přespříliš doslovného závěru, ve kterém se režisér snaží udusit diváka cukrovou vatou (o totéž se pokusil už coby scénárista Wimbledonu). Kdyby posledních deset minut zůstalo na podlaze střižny, šel bych s hodnocením určitě výš, takhle je to „jen“ za tři. BTW Kevina „Hamptona“ Klinea jsem málem nepoznal. Ten chlápek je tu opravdu hodně „svůj“:-) ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě hodně potěšil. Konečně se po dlouhé době objevila čistokrevná romance, která je opravdu vtipná, a to i bez použití humoru točícího se okolo tělesných výměšků a sexuálních trapasů, jak je tomu dnes zvykem. Určitě, možná působí příjemně staromilsky a spíše než na všechny ty Prcičky a další teen romantické komedie si při jeho sledování vzpomenete na starší klasiku, například filmy s Audrey Hepburn. On je totiž tenhle film spíše romance okořeněná humorem než komedie s tunou vtipů nalepených na odlehčené romantické lince, což ale neznamená, že je tu o humor nouze. Nebudete se sice lámat smíchy, zato se po celou dobu budete smát jako malé dítě, co zrovna poslouchá jednu sakra zábavnou historku a nemůže se dočkat, až zjistí, jak to všechno nakonec dopadne. A věřte mi, že tenhle film není tak předvídatelný, jako spousta jiných romancí a to hlavně díky zajímavě vystavěné naraci typu "vypravěčova hra s divákem/posluchačem". ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Milujem Rachel Weisz, ale toto je na mňa povrchná, pózovaná story usilujúca sa zo všetkých síl sa gradovať až stráca šmrnc a všetko. Postava, ktorej je príbeh rozprávaný a zasvetený (dcéra), mi nie je sympatická a nie je herecky zvládnutá, čo iste nerobí dobrotu, keďže diriguje a aj prerušuje osy príbehu. Nezladila som sa s touto naráciou, a žiadne pozitívne aspekty sa na pomoc nevynárajú. Celá pointa; čaro stretnutí či zázrak porozumenia medzi mužmi a ženami vyfučali umelým "balením" niekam veľmi, ale veľmi vysoko. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)

Reklama

Reklama