Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Adam Brooks .. Chlap. Dítě. Tři ženy a jedna kniha. __ Nemám vážnějších výhrad. Odrostlejší romantika dle nejlepšího scénáře, jaký Adam Brooks napsal. Ani ta politika mi nevadila, právě naopak, přišlo mi to vhodně použité (vždyť kolik mladých Američanů právě tímhle žije?). Zřejmě si toho byl i sám vědom, protože se po letité pauze opět chopil i režijní taktovky. Na této pozici si vedl taktéž dobře a vytasil i několik příjemných režijních nápadů a celkově si jako vypravěč vede netradičně, bez vážnějších zádrhelů. Co se vyvedlo, je herecké obsazení - dívčiny jsou všechny sladké - a to, že Abigail Breslin umí jsem již věděl, zato Isla Fisher skutečně uhranula (kde koho, žeáno:-)). Co do dojetí nebo vtipných vsuvek snímek třeba na P.S., I love You nakonec nemá, ale duši přesto vlídně pohladí. Zvláště pokud, určitě, možná... 75%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som si myslel, že romanticky pôjde len o ďalší žánrový prírastok do tejto tradičnej rodiny, no čím príbeh postupoval, tým sa mi nenápadne dostával pod kožu. A pokiaľ som si na začiatku nahováral, že ma nedokáže strhnúť, či rozcítiť, v závere som pociťoval niečo úplne iné. Reynolds nenápadne nevtieravý a Isla Fisher, skvostne milá voľba. Nemôžem nič, len pritakať a odporučiť. 80%. ()

Reklama

Nevada 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný romantický film, který je stylem vyprávění přirovnávaný k HIMYM, ale bohužel mu chybí postava typu Barneyho. Někdo, kdo by tohle sympatické vyprávění oživil něčím výraznějším, zapamatování hodným. Malá Maya je sice skvělá, ale má dost málo prostoru. Celé mi to připomínalo (pro mne) o třídu lepší romantickou komedii Všechny moje lásky. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Vsechny tri byly krasne, inteligentni, sympaticke. K tomu Reynolds s celkem prijemnou a vtipnou dcerkou (zvlast ve chvili, kdy tak s chuti rekne "bitch") a sexy, zaznamenanihodny K. Kline. Na tomhle postupu, kdy vlastne az do konce nevite, ktera je ta vyvolena, je nejlepsi, ze si stejne najdete nejakou svoji favoritku. U me to byla April. Ti, co film videli, si sami domysli, jak se mi zaver libil :D ()

Matty 

všechny recenze uživatele

How I Met Your Mother bez žádoucího humoru, zato s nežádoucí politikou. Další romantická komedie příliš milá a příliš sympaticky obsazená, abych ji dokázal nenávidět. Nepřináší nic nového, ale až do mírně přetaženého finále mě držela v napětí, jak to tedy bude. Nahoru tuhle limonádu táhnou předně herci. Isla Fisher předvádí, že její herecké schopnosti nejsou striktně omezeny na nadržené rusovlásky, Ryan Reynolds je při omezení drsných výrazů a blbých úsměvů věrohodný i ve vážnější poloze a Abigail Breslin zvládla zahrát mudrující dítě tak, aniž bych ji toužil zavřít do klecového lůžka. Nic ohromujícího, jenom lehká letní zábava, po které za pár let slehne zem. 70% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno