Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost šílená komedie, která by se možná vzdáleně mohla porovnávat s Vybíjenou. Ovšem tam, kde na mě ve Vybíjené humor působil, tak tady nic. Pár fórů je nadprůměrnejch, ale velký procento jich taky vyšumělo do prázdna. Ani herecký obsazení nic moc- neni tu nikdo (s výjimkou Terryho Crewse a jeho skvělym představení při cestě ke stolu na zápas) kdo by mě vyloženě zaujal a film táhnul. Malý ovšem bezvýznamný plus za hudbu Def Leppard. 50 % Oblíbená část- Foglerova hláška po výhře nad Drakem a obstoupení bandou mizerů ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Trailer je vostrej, film uz nikoliv. A pritom napad je fakt slusnej, zpracovat zapasy v ping pongu ala Mortal kombat mohla bejt neskutecna rezba. Navic ping pong taky neni zas tak provarenej sport, takze mohlo vzniknout neco ve stylu Ledove ostri, ale to by tu muselo bejt vic foru. Hlavni hrdina je sice desny hovado, ale nemuzu rict, ze by nebyl sympatickej, jen nechapu, kde ho vyhrabali a treba takovej Jack Black by to urcite rozjel vic. Co se tyce zapasu v ping pongu, tak ty jsou vostry, ale to mezi tim je vcelku nuda, akorat obcas se povede nakej dobrej vtip. Asi nejvetsi problem ale je, ze film se vzdy rozjede, nakej masakr a najednou se zas zasekne a pomalu plyne a tak furt dokola. Takze jsem se stridave bavil a nudil, celkove 3*. ()

Reklama

depony 

všechny recenze uživatele

Ono je to v podstatě hrozně hloupé, prvoplánové ... ale já se fakt zasmál [při vypnutém mozku:)]. Je pravda, že hlavní představitel Dan Fogler je natolik nesympatický, že by mu k nápravě dojmu nepomohla ani svěcená voda, přesto jeho "vražedné souboje" v ping-pongu mají něco do sebe. A Christopher Walker coby Feng působí naprosto směšně, což je nejspíš záměr, ale v tomto případě méně "směšné" by bylo vhodnější. Ale tak proč ne ... parodie na vražedné zápasy v bojovém umění ... není tak zcela obvyklá, ale nevydala úplně všechny své plody ... takže věřím tomu, že se můžeme těšit buď na pokračování a nebo jiné zpracování. Parodii je stále "málo" ... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Málo dobrejch fórů, suchej hlavní představitel ( ta role by seděla Jacku Blackovi, ale očividně si přečetl scénář a utek) a vůbec celkově nepříliš vydařená komedie. Maggie Q všechno zachránit nemohla (i když se s pidišortkama hodně snažila) a závěrečný karaoke je dvakrát větší wtf než to z Božského Evana. 40% a beru to jako urážku mého oblíbeného sportu. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Před Semi-Pro, které vypadá jako cokoliv jen ne sranda jsem nemohl odolat pingpongovému Skóruj a nelituju. Když si odmyslím jednoduchý příběh, tak jsem se vcelku královsky bavil. Srandy kopec, nádherné kostýmy (obzvlášť Christopherovi :), kulisy a parádní hudební doprovod. Super. Well, doh!? What part of sudden review didn't you understand? 75% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama