Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

hippyman 

všechny recenze uživatele

oh, crap! mrazení trapnosti v zádech se střídá s cukajícími koutky tak rychle jako pingpongovej míček... scénář mohl být lepší, stejně tak herecké výkony (Christopher Walken snad ve svojí nejslabší roli)... 2 a půl hvězdy za šťávnatou Maggie Q, wunderbarischen deustchen representant Wolfstag a těch opravdu jen pár povedených gagů... předvídatelné, slabé... 50%. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná odechovka, která Vás přímo prosí abyste vypnuli mozek a smáli se šíleným vtipům.Film mě přišel jako kombinace Vybíjené a Žhavých výstřelů 2 jen o moc horší.Mile mě potěšilo, že tam nebyl žádný vtip o exkrementech a fekalií a pokud byl tak jsem ho nezaznamenal.Herci příjemně přehrávají,trenik jevtipný a ping-pongové matche jsou fajn a k tomu všemu to Maggie Q sluší.Není to film co si bude pouštět pořád dokola ale pokud si chcete odpočinout tak tímhle filmem nic nezkazíte. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Svizná nicim nezatuzejicí komedie. Vemte mortal kombat a smíchejte s vybíjenou a máte komedii o tajném turnaji v ping pongu poradane uzasnym zaporakem v podani Walkena. Mozná to , že film má jen 90 minut je naškodu. Vše jde rychle dopředu , že vlasně celý vycvík je rychlý do 5minut a nevíme ani zda se zlepsil ci ne. To je jedno tady jde o gagy. Necekal jsem , ale defacto se chvílema film zvrtne do parodie. Samotny turnaj by zaslouzil delsi trvaní , jenže turnaj je zastěrka. Celou dobu se prostě čeká až se utká se samotným Fengem! Važne jsem se bavil a jako oddychovka večer po praci doporucuju. Plno dobrých foru a Walken jako sef trida je kouzelny. Btw. chci taky byt ucen od cinske sexy ping pongove hracky. 70 procent ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to je v dnešní době nějaká móda točit filmy ze sportovního prostředí, viděl jsme j už několik podobných kousků, ale tento se moc nepovedl. Hlavní hrdina i záporák se do svých rolí sice hodí velmi dobře, stejně jako „šílený hráč“ z Východního Německa, bohužel však vtípky tvůrců nevyloudily na mé tváři příliš úsměvu. Ani sympatický trenérova dcera to nemůže zachránit. Pokud se chcete pobavit u komedie ze sportovního prostředí, tak vám osobně doporučuji Blades of Glory. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsme byli ve škole bylo by to za 3, prostě dobré, místy trapné, místy dobré. Přišli jsme do kina asi až 20 minut po začátku a vůec to nevadilo. Pokud jste schopni vypnout mozek a pouze sledovat obraz jako zombie, pobavíte se. Pokud si ujíždíte na bláznivých komediích, pobavíte se. Za jiných okolností film nedoporučuji. 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama