Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +Maggie Q na sebe vždy dokáže strhnout pozornost, obsazení v menších rolích potěší a občas vykouzlí úsměv, pár vtípků je trošku povedených -jen si teď chvilku po skončení film nevzpomenu jaké to byly, takže mi to vlastně moc vtipné a zábavné nepřišlo, ono je to vlastně celé až příliš přehnaná blbost, úplně nesympatický Dan Fogler tomu dává poslední míček do rakve/// Ping pong jako sport mám rád. Když jsem hodně dávno slyšel o tom že se bude natáčet film o Ping pongu, hodně jsem se začal těšit. Když jsem ovšem zjistil že to žánrově bude komedie, už jsem se těšil o něco méně. Mno a po zhlédnutí jsem docela naštvaný, že se jako motiv filmu vzal tento sport a udělali z toho nevtipnou šaškárnu, kde fair play je sprosté slovo a úcta k protivníkovi se vytratila do jiného filmu. Je to škoda, ale tohle vážně není můj styl hry./// Celkem 43%/// ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Do šablony, ze kterých vznikl film jako byl třeba Krvavý sport, zasadili scénáristi komickou postavičku, která se neohání pěstmi, ale pingpongovou raketou. A přestože je ping pong vcelku mírumilovný sport, projde hlavní hrdina vším, co toto schéma akčního žánru obsahuje. Trénink mistrem, milostnou zápletku, kvalifikační souboj s obávaným protivníkem, setkání se zákeřným záporákem, souboji i finální bitvou. Připomínám, že pořád je řeč o stolním tenisu. Zní to vcelku zábavně a místy to opravdu zábavné je, ale pro mě to bylo často trochu pitomé. Tím, že se tvůrci pustili po zcela jasné přímce, mohli překvapovat pouze šikovně nastraženými vtípky. O což se zjevně pokusili, ale problém je v tom, že i ty vtípky byly provoplánovité, takže ne tak úplně legrační. Asi budu muset při nejbližší příležitosti, někoho kopnout do rozkroku; třeba tenhle fór nepochopím, dokud to nevyzkouším. Takže oceňuji snahu, ale není to dost potrhlé na to, abych aspoň žasl nad drzostí režiséra, ani dost chytré na to, abych se opravdu bavil. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Viděno tak na půl oka na COOLu. Měl bych asi problémy, věnovat tomu plnou pozornost, ale pokud máte něco požito, může to být bžunda. Pár forků mě pobavilo, ale přišlo mi to celé trošku degradované hereckými výkony Foglera a toho chlápka, co se snažil hrát slepce. Nevím do jaké míry to byla zásluha dabingu, ale zjišťovat to určitě nebudu. Řekl bych, že je to cílené na o něco mladší publikum, než jsem já... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama