Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skóruj! Tak nabádají autoři této komedie, která je dle mého čistým průměrem k úspěchu u diváků. Ping-pong je sport, který mně nijak nepohltil, herci taky nijak zázračně nedokazují, jak se hraním baví a i když je snaha o zajímavý příběh zjevná a snaží se o něco jiného, než sportovní komedie bývají, nakonec to dopadne tak, jako ve většině případů. Dan Foglar, pro mě předtím neznámý, metalové srdce má a důrazně to v tomto filmu ukazuje jen s tím problémem, že samotný příběh nemá žádný vysoký spád a on to nezachrání i když je příjemný a sympatický až na půdu. Jednoduše jsem se u filmu nudil, na komedii bych očekával větší nápad a o dost více vtipu. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek ping-pongu, jsem vděčný za jakýkoliv film o tomhle sportu. I když je takhle, jakto říct, střeštěný. Rozhodně je dobře zvolená délka. Skóruj příjemně utekl jako voda. Sranda byla, ale některé věcy byly dost uspěchané. Randyho trénink, rychle nabitý vztah s naprosto sexy Maggie Q. Prostě taková jednohubka za 3*. ()

Reklama

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z tých filmov čo neurazí ale rozhodne nepoteší. Vtipný nápad parodujúci iné filmové športové turnaje (najmä bojové) nebol bohužiaľ príliš dobre využitý, dalo sa z toho vyťažiť viac. Hlavný predstaviť Randyho nebol príliš sympatický a keď sa na neho máte pozerať skoro vkuse počas filmu, tak začne liezť na nervy. U takéhoto filmu by som čakal aj viac situačných vtipov, no tých bolo poskromne... ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Sportovně akční komedie, která se zvrtla spíše na parodii sportovního a akčního žánru. Film rychle uteče a člověk se u něj nenudí. Jako bonus člověk dostane krásnou Maggie Q a dobrého Ch. Walkena, vynikající je však postava německého stolního tenisty Karla Wolfschtagga, ztvárněna jedním ze scénáristů - Thomas Lennon. Škoda málo rozvinuté tréninkové fáze, kde není vidět žádný pokrok hlavního hrdiny a nastupuje rovnou na turnaj smrti, bez toho aby divák viděl nějaké trénikové zlepšení. Dalo se vložit dálších pár gagů nebo parodie na jiné známé sportovní filmy. 65% - Now ping-pong or as the chinese said ... ping-pong. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zábavná paródia. Sám hrávam pinec, takže ma to potešilo. Je to na spôsob Mortal Kombat, až na to, že tu ide o pingpongový turnaj. Danovi Foglesovi táto úloha sadla. Hlášky ako "Ako bolo v Disneylande, stretol si Dumba?", "Musíš si veriť aj vtedy, keď už nikto iný neverí, ako je to napríklad teraz" alebo "Ktorej časti rýchlej smrti si neporozumel?", tak to ma vždy dobre pobaví. Je to síce pomerne absurdné dielo, ale má to vtipné hlášky aj scénky. Asi najsexi babou je v tomto filme latexová Aisha Tyler. Evidentne nik z produkcie nepozná pravidlá stolného tenisu, čo je vidieť hneď v zábere, keď Randy nastúpi proti "Kladivu" na regionálnej súťaži a podá hneď z ruky. Slovenský dabing dodal tomuto filmu šťavu, skvelý výber hlasov a takisto dialógy - Peter Krajčovič / Dan Fogler, Ivan Gogál / George Lopez, Dušan Kaprálik / James Hong, Jana Wagnerová / Maggie Q, Dušan Szabó / Christopher Walken a ďalší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama