Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

klima777 

všechny recenze uživatele

Baskické lesy jsou temné. A v mezilidských vztazích zuří válka, kterou podivným způsobem eskaluje místní nedochůdče. Jedna hvězda pro Garyho Oldmana, jedna za dosti klíčovou píseň Leonarda Cohena. Víc ani náhodou. Smutný film o pověrách (děvče musí zůstat zavřené, neb šíří nekontrolovatelnou zlobu) a latentním násilí v každém člověku (s děvčetem nebo bez...). Žel nevýrazný a toporný. Mám ráda Straw Dogs, to stačí... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Pokus o napodobení filmu "Jako štvaná zvěř "se nevydařil. První polovinu se nic neděje, občas se jedni manželé pohádají, občas kamera rychle přeostří na jinou postavu. Zřejmě aby divák samou nudou neusnul. V druhé polovině se již občas něco přihodí a film začíná být málem i napínavý. Poměrně rychle potom uběhne k pitomé pointě. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pre všetkých tvorcov, ktorí sa zišli pri tvorbe tohto snímku bolo veľkou cťou spolupracovať s hviezdou menom G.Oldman. Na obrazovke je to vidieť a ako sebaistý Paul, na seba strháva najviac pozornosti. Príbeh nenudí, blúdenie a naháňanie sa s vesničanmi po temných lesoch je napínavé, horšie to je, keď sa jedna z hlavných postáv poberie na druhý svet (nechcem spoilerovať). Od tohto momentu cítiť ako tvorcom došiel dych a film stratil na dramatičnosti. Film stojí za pozretie a aj, keď sa prikláňam k štyrom hviezdičkám, tak iba kvôli G. Oldmanovi. Inak za tri. 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I dobré úmysly mohou dláždit cestu do pekla. Čistokrevné drama o dvou párech, které se vydají na krátkou dovolenou na Paulovu chatu, kterou přestavěl ze staré stodoly. Paul je přesně ten typ, se kterým byste nikam nechtěli. Umanutý, panovačný a přechytralý brouk Pytlík. Za své chování samozřejmě po právu zaplatí. Norman je přesně jeho opakem - nerozhodný zbabělec, který se rozhodne zmužnět tím nejhorším způsobem. Ale ani puška v jeho rukou, ze které se ještě kouří, ho nezmění. Úžasný les s prastarými zkroucenými buky je tajemnou kulisou pro baladický příběh, kde odplaty dojdou všichni, co hřešili. Jen doufám, že venkovani jsou zapšklými a zákeřnými burany jen ve filmech. Dávné hodnocení zvedám o jednu hvězdu, jelikož tentokrát mně film sedl. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějná zápletka,atraktivní prostředí a skvostný Gary Oldman.Věčná škoda,že tvůrcům hlavně ve druhé půlce podráží nohy scénář,který se zbytečně snaží o nějaké hlubší uchopení celého schématu a to bohužel na úkor mizejícího napětí.Konec to pak zabil definitivně.Ve výsledku je to velmi slušně odsýpající řemeslo s jednou výbornou písničkou od Leonarda Cohena,s jednou trestuhodně nevyužitou holčičkou a jedním trestuhodně využitým chlapíkem.Potenciál byl větší,ale za zkoušku film i tak stojí. 70 % ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama