Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (629)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Svěží a fakt vtipná komedie s výborným obsazením. Katherine Heigl je fakt skvěle přirozená a hrozně milá i když má zrovna dialogy jako "I don't want you to fuck me like a dog." Celá komedie je navíc doplněna fakt perfektní hudbou, když v jednom filmu zní společně Wu-tang-clan a Damian Marley tak je to důvod k oslavě. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dnes robím rozhovor s Matthewom Foxom z Nezvestných.“ – „Odkáž mu, že je kokot. Niekto mu to už povedať musí." Svojrázne postavičky, tímová práca, zbehlosť v pop-kultúre (James Franco), výborné vulgárne a pritom inteligentné dialógy, pôvabné herecké obsadenie, šikovná réžia, svižná hudba a možno si ani neuvedomíte, že pod všetkou tou prekvapivo originálnou srandou drieme „niečo vážnejšie“. Ja to beriem. A možno som bol na konci dojatý. Ale odo mňa to nemáte. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

"Just do it already!" Aneb jak jedno malé nedoruzumění dva lidi šťastné učinilo a nás, diváky, skvěle pobavilo. Knocked up je komedie, na které si najde každý svoje - je opravdu vtipná, ale přitom vůbec ne ujetá - jak tomu v dnešní době až příliš často bývá; je milá, ale ne patetická a přeslazená; je skvěle obsazená a zahraná, ale nezáří v ní žádné hvězdy, které by na sebe strhávali zbytečnou pozornost... Navíc do stopáže zasadil Apatow tolik perel v podobě hlášek ("fuck me in the beard!"), gagů (probuzení po opici), scén (odhalování nevěry Alisonina švagra), epizod (odkaz na můj milovaný Fear and Loathing in Las Vegas) či prostých obrazů v mizanscéně (dokonalý Pink Floyd Back Catalogue či plakát na Věčný svit) - a to vše v naprosto vyrovnané kadenci, od začátku do konce.... že holt musím jít s kůží na trh - největší překvapení letošního roku. Must see. 90% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SPALI JSME SPOLU?“...... /// Když si kočka v rozjařený náladě nabrnkne debila, nemusí to bejt ještě žádná trága (že kluci?). Ovšem když zjistí, že těhotenskej test neojebe.... (co holky?)... Loseři v akci, trable kolem souznění duší, fóry o velikosti ptáka a píchání. Masturbační humor už mě moc nebere a romantika ne-uvěřitelnýho páru.... ale co, má to bejt komedie... Mezi stupidníma kecama se občas objeví životní pravdy, což oceňuju. (Třeba že chlapi vypadaj na rozdíl od ženskejch pořád líp a líp). Ale jinak je to takovej klasickej ,,americkej sen“, kterej mě moc nebere.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje domovská stránka je ,,fleshofthestars.com“. 2.) Ještě mi nikdy gynekolog neřekl, že jsem hodně podobná (svý) sestře. 3.) Vzrušuje mě, když při sexu drží ženská chlapa za kozy. 4.) Chci aby moje hovno vypadalo jako vycpaný zvíře! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $148,768,917Tržby Celosvetovo $219,076,518Tržby za predaj DVD v USA $116,076,707 //počet predaných kusov 6,265,417║ Trošku ťažko sa človek hľadá v štýle prevedenia od Judda Apatowa, nie že by točil moc oklieštene ale niekedy sa snaží moc tlačiť na pílu, prípadne scénkam chýba patričná ľahkosť aby mohli pobaviť, taktiež to príde až moc zdĺhavé, skrátiť o pól hodinku by veru neuškodilo. Aspoň že Katherine Heigl je v každej scénke zlatá. /55%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • Nečekaně realistickou scénu porodu režisér Judd Apatow okomentoval: "Připadalo mi, že to zkrátka musí být opravdové a ne jako něco z dílu Přátel. Porod je nejintenzivnější chvíle lidského života a chtěl jsem tu bolest a city dostat na plátno. Původně jsem měl v úmyslu najít ženu, která by nám dovolila skutečně natočit detailní záběr svého porodu a ten pak prostříhat s Katherine. Nakonec nám to ale nedovolili a museli jsme použít triky. A teď dobře poslouchejte proč: Protože podle zákonů státu Kalifornie by to nenarozené dítě potřebovalo pracovní povolení, které ovšem nemůže dostat, dokud se nenarodí. Pěkná Hlavička 22, ne?" (NIRO)
  • Scéna, ve které se Pete (Paul Rudd) a Ben (Seth Rogen) snaží vymýšlet způsoby, jak poznat, že jste gay, byla improvizovaná. (Duoscop)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama