Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál Drive z produkce televize Fox (Dr. House, Prison Break) sleduje osudy několika Američanů, kteří jsou jednoho dne vrženi přímo do ilegálního závodu napříč Amerikou. Ti buď z vlastní iniciativy závod vyhledali, zlákáni lukrativní cenou pro vítěze - který dostane celých 32 milionů dolarů - nebo přímo donuceni tak bojovat o svůj život, nebo život někoho koho milují. To je případ hlavního hrdiny.

Alex Tully, mimochodem bývalý automobilový závodník, přichází o svoji ženu a dozvídá se, že jedině prvenstvím v tomto závodě ji může dostat zpět. Hned na začátku se k Alexovi připojí dívka Corrina, která má k závodění podobný důvod jako Alex. Pokud náhodou po cestě do práce potkáte nějaké poblázněné řidiče, buďte pro jednou méně kritičtí. Můžou závodit o své životy... (t0ny)

(více)

Zajímavosti (1)

Dva a půl chlapa (2003) (seriál)

  • Rose (Melanie Lynskey) byla původně na konci 4. série ze seriálu vyškrtnuta, protože herečka Melanie Lynskey se stěhovala do Londýna kvůli natáčení seriálu Drive (od r. 2007), který byl ale po šesti dílech zrušen. (HappySmile)

Reklama

Reklama