Reklama

Reklama

Dlouhá bílá stopa

(seriál)
  • Polsko 3 + jedna
Rodinný / Sportovní
Československo / Polsko, 1982, 6 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Režie:

Petr Tuček

Hrají:

Stanislav Aubrecht, Slávka Budínová, Libuše Geprtová, Jan Vágner, Karolina Ożgo, Vladimír Brabec, Radovan Lukavský, Regina Rázlová, Karel Augusta, Ilja Prachař, Svatopluk Matyáš, Gabriela Vránová (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Inženýr Rutkowski (Stanisław Mikulski) a matka Rutkowska (Barbara Brylska) se rozvedli. Otec dostal práci v Československu na horách a vzal s sebou i dceru Jadwygu (Karolina Ożgo). Dívka se spřátelí se svými českými vrstevníky a zažívají mnoho zajímavých dobrodružství. Když přijde léto, matka pozve svou dceru na dovolenou u moře. Přidávají se k ní i přátelé z České republiky. (sator)

(více)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Standey

Moc bych si přála to znova vidět - ti herci bydleli u nás, když jsem byla mrňavka ... a přesně jak píšete - ty hnusárny a debility opakují pořád dokola, a novější věci stojí většinou za pytel výměšků - a takový hezký seriál jsem měla možnost naposledy vidět před 40i lety - HERDEK !!! P.S.: Na Kargera jsem chodila na konci 20. století do Celetné. 

Standey

Standey (hodnocení, recenze)

Tohle je fakt škoda, že se tento seriál někam zašantročil. Všechny televize furt vysílají neskutečně hloupé telenoveli, vymýšlejí nové seriály typu Základka a aby odvysílali staré české klasiky, to ne...:(

na příspěvěk reagoval Igy007

Reklama

Reklama