Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Áno, každý chlap by chcel žiť vo svete, kde sa stačí pozrieť na sexy ženu na ulici a program na večer máte zaistený. A že sa bude každá a vlastne každý človek vo vašom okolí riadiť vašimi infantilnými pravidlami. No a ak náhodou zistíte, že po 10 rokoch milujete nejakú svoju kamošku, tak vás musí tajne milovať aj ona. Fakt som sa zabával na predstave, že by som niečo podobné vytasil na nejakú babu, čo poznám od dvadsiatky. Romantický film na to, aby bol romantický, nesmie byť najmä falošný a tento je falošný v každej scéne. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to mělo laťku hodně vysoko. Celý příběh nabral neuvěřitelný spád a vůbec jsem se nenudila. Bohužel po půlce filmu laťka trochu klesla, ale pořád je to podle mě nadprůměrný film. Herecký obsazení mě hodně okouzlilo. Takže dávám furt slušných 80%. Takový filmy to je moje. A hudba se mi taky moc líbila. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání na to, že romantické komedie se řadí k mým nejoblíbenějším žánrům. A přitom vám ani neřeknu proč jsem se u toho občas nudila, protože to je v podstatě klasická romantická zápletka. Film o tom jak se přes zvláštní shodu okolností stanou dva úplně odlišní lidi nejlepšími přáteli a postupem času si uvědomí, že je vlastně mezi nima něco víc. Nic o čem bych já sama nesnila. Patrick Dempsey mi bohužel nepřišel příliš okouzlující ani sexy a Michelle Monaghan byla hrozně nevýrazná. Dávám 3*, protože ta Skotská příroda byla prostě naprosto nádherná a okouzlující mnohem víc než zbytek filmu. Jo a babička se zářicíma žhavýma kuličkama byla výborná :D btw. Opravdu jsem se zase pobavila nad českým překladem, velice doslovný. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

K uzoufání plochá romanťárna o úspěšném sukničkáři, který ve svém životě neojel pouze svou nejlepší kamarádku, kterou samozřejmě roky miluje ale uvědomí si to až ve chvíli, kdy se má vdávat. Spousta snímků i z této naivní báchorky, která má určený začátek, prostředek i konec, dokázala vytvořit zábavný film ale to by ho musel mít na starost inteligentnější režisér a k ruce by potřeboval sympatičtější a lidštější herce, než jen pouhé karikatury. Z daného žánru jeden z nejslabších kousků co jsem viděl. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerad někoho beru "v ústa", ale nějak se ztotožňuji s komentářem KevSpa. Nádherné záběre Skotska a K. McKidd jsou jediné klady této pseudokomedie. M. Monaghan je hezká holka a P. Dempsey sympaťák. Rád se koukám na B. Philipps, která ukázala celou svou krásu aspoň na chvilku. Ale film jako takový je úplná hovadina. Hodně legoických věcí. Spousta blbostí proti přírodě i lidskému myšlení. Ale na tu délku to šlo... Hudba se mi naopak zdála hodně dobrá. Proto nakonec "kladné" hodnocení. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama