Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Vy nám taky, pane Kotík! Jeden z nejhorších českých počinů za poslední roky, kde jsou náznaky toho nejprimitivnějšího humoru utopeny v záplavě product placementů, strašných hereckých výkonů a ubohého televizního vizuálu ala Velmi křehké vztahy. A tohle prosím pěkně atakovalo rekordy návštěvnosti v českých kinech... ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Snad jediná povedená česká osvěžující komedie která, naštěstí pro mě, zvolila jednu z nejúspěšnějších typů komedií, a to ironickou. Sarkasmus tryská z každé scény a v pozadí s trubkou a mnoha hláškami vytváří tu pravou atmosféru typickou pro komedii v pravém slova smyslu. Co se týče hereckých výkonů, tak Vydra to ze začátku táhne nahoru, ostatní průměr, až na Langmajera, ten mi přišel, že si tam jen po kafíčku zaskočil z povinosti odříkat pár vět. 75% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně bezradný snímek, který nijak zvlášť novátorský námět nejenomže nedokáže zajímavě rozvinout, ale navíc ho neumí ani pořádně vyprávět. Působí chaoticky a lacině, spíš jako by byl natočený na vlně nevtipných komedií o podnikání, jaké byly v módě v začátcích 90.tých let. Ve vtíravém proudu product placementu se odehrávají nezajímavé epizodky o lidech s podivným zmatečným jednáním i pocity. /3. 8. 12./ ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi naprosto neuvěřitelné, že něco takového jde u nás do kin a lidi jsou ochotni za to platit (ba co hůř, ještě se u toho baví). Existují případy, kdy sitcomy natažené na celovečerní délku fungují docela dobře (MILUJTE SVÉHO ZABIJÁKA), ale tohle ten případ není, protože Kotík nedovede pointovat a nemá vůbec žádný cit pro načasování, neumí si poradit s tzv. "running gagy". Po řemeslné stránce to je naprostá katastrofa, v níž se užívá typických seriálových postupů (záběr na budovu, prostřih do dění uvnitř s otravným hudebním předělem), ale vše je zde dokonce pod úrovní TV. Nepamatuji si, kdy jsem naposled viděl film, ve kterém nejen že někdo nedokázal zaostřit na akci odehrávající se v druhém plánu, ale i postavy a věci v popředí byly neostré a rozmazané. Herci natahaní z příšerných televizních seriálů odvádějí svůj odpadový standard, zamrzí ztrapňování se Ivy Janžurové či nefunkční camea Jiřího Langmajera a Marka Vašuta. Nejhorší ze všeho ale není nepatřičnost "nefilmu" na plátnech kin, jeho řemeslná a herecká nemohoucnost, nýbrž největší a nejhloupější koncentrace product-placementu a celková "hospodovost" díla, ve kterém jsou postavy nesnesitelní idioti, se svými maloměšťáckými sny a nesnášenlivostí vůči politice a se silnou nákloností k sexu. Pamatuji si, že jeden ze zahraničních recenzentů v případě "MOVIE" série pronesl, že viděl víc talentu v hovnu svého psa... inu, já psa nemám. 0/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to jistě je docela jednoduchý a obyčejný film, já jsem se docela bavil, především úvodních 15 minut jsem se vskutku nasmál a i zbytek filmu nebyl nijak uvalený. Film ani zdaleka nedosahuje "kvalit" Kameňáků a zaslouží si solidní hodnocení. A partička kolem šéfa, který má za úkol přivést firmu k bankrotu, se velmi činila a byla zdrojem nejedné vtipné scény. Já jsem s výsledkem spokojen. Hudba: Tomáš Polák ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)

Reklama

Reklama